Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Το… βάρος στα «καλοπληρωμένα»!

Το… βάρος στα «καλοπληρωμένα»!

footballΔύο νέα πρωταθλήματα επανέρχονται μετά τις χειμερινές διακοπές στο κουπόνι του «Πάμε στοίχημα». Στη σέντρα και πάλι Δανία και Τσεχία.

Στο Βερολίνο κάνει στάση η «υπερηχητική» Μπάγερν στη Γερμανία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Χέρτα.

Η Μπάγερν κόντρα στην Αρσεναλ για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν απλά εντυπωσιακή, όπως μαρτυρά και το τελικό 5-1,ενώ περνά νικηφόρα από το Βερολίνο στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στην πρωτεύουσα.

Η Λιλ βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού στη Γαλλία, αφού κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Η διοίκηση απέλυσε τον προπονητή Πατρίκ Κολό και στην θέση του προσέλαβε τον πρώην τεχνικό της Μαρσέιγ Φραν Πασί, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο εκτός έδρας ματς με τη Καέν.

Δυνατό ματς το Μαρσέιγ – Ρεν με την γηπεδούχο να μην έχει στις τάξεις της τον τραυματία Γκομίς,πρώτο σκόρερ φέτος με 16 γκολ.

Ο Ιγκόρ Τούντορ πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γαλατασαράι στην Τουρκία στην θέση του Ρίκερινγκ που αποτελεί παρελθόν. Και στην Πορτογαλία είχαμε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας με τον Μανουέλ Μασάδο να αναλαμβάνει το «τιμόνι» της Αρούκα.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα στάνταρ)

846 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ 1 (1,35)
1081 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΕΪΜΠΑΡ 1  (1,40)
1113 ΠΛΑΣΑ ΚΟΛΟΝΙΑ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ 2 (1,45)

Η Χοφενχάιμ παραμένει αήττητη εντός έδρας (5-5-0), ενώ βρίσκεται σταθερά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ελάχιστες ελπίδες παραμονής για την ουραγό Ντάρμσταντ, που μακριά από το κοινό της δεν έχει βαθμό (0-0-9). Η Σεβίλλη είναι πανίσχυρη μπροστά στους οπαδούς της (8-1-1), λογικά θα κάμψει την αντίσταση της Εϊμπάρ. Στην Ουρουγουάη, η περσινή πρωταθλήτρια Νασιονάλ έχει ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, προβληματίζει η Πλάσα Κολόνια (χωρίς νίκη).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα καλοπληρωμένα)

843 ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ 1 (1,95)

1014 ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2 (1,80)
1037 ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΑΛΑΒΕΣ 1 (1,90)

Η Αϊντραχτ βρίσκεται σταθερά στη 3η θέση, με «όπλο» την έδρα (6-3-0). Η Ινγκολσταντ προβληματίζει με 4 ήττες στα 5 τελευταία, δύσκολα θα μείνει «όρθια» στην Φρανκφούρτη. Νέα εποχή στην Γαλατασαράι, με την πρόσληψη του Ιγκορ Τούντορ στην τεχνική ηγεσία. Το παιχνίδι με τη Ρίζεσπορ είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για νέα αρχή. Την πρώτη νίκη μέσα στο 2017 ψάχνει η Λα Κορούνια, μπορεί να την πετύχει με την κουρασμένη από τα συνεχή ματς, Αλαβές.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Φουλ του Χ)

1059 ΚΑΕΝ – ΛΙΛ Χ (2,85)
1256 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ Χ (3,05)
1269 ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ Χ (2,85)

Στη Γαλλία, θα ρίξουμε το βάρος μας στις ισοπαλίες. Ένας πόντος χωρίζει τις Καέν και Λιλ, οι δύο ομάδες παλεύουν για να ξεφύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού! Πρωταρχικός στόχος στο μεταξύ τους, η αποφυγή της ήττας. Από νίκες προέρχονται Μονπελιέ και Σεντ Ετιέν, δύσκολα θα αναδειχθεί νικητής. Τελείως αλλοπρόσαλλη η φετινή Βαλένθια, η Μπιλμπάο έχει στραμμένη την προσοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ (όπου αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ), δεν θα την «χαλάσει» ο βαθμός στο «Μεστάγια».

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.