Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Δαυίδ Αμανατίδης: «Δυάδα» με απόδοση «3,31»…

Δαυίδ Αμανατίδης: «Δυάδα» με απόδοση «3,31»…

cad-vallΗ ήττα της Ρεάλ από την Βαλένθια δημιούργησε νέα δεδομένα στο Ισπανικό πρωτάθλημα, αφού η Μπαρτσελόνα πλησίασε στους 2 βαθμούς την «Βασίλισσα», η οποία όμως έχει ένα αγώνα λιγότερο.

Αμφότερες έχουν δύσκολα εμπόδια να ξεπεράσουν αυτή την αγωνιστική, αφού η «παρέα» του Μέσι δοκιμάζεται στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο, ενώ η Ρεάλ πάει στην έδρα της Βιγιαρεάλ.

Στην Ιταλία το ματς της αγωνιστικής είναι το Ιντερ- Ρόμα, με την γηπεδούχο να έχει την ευκαιρία με νίκη να πλησιάσει στην 2η θέση, από την στιγμή που η πρωτοπόρος Γιουβέντους έχει εύκολη αποστολή στην έδρα της κόντρα στην Εμπολι.

Τιμωρημένος ο Μιράντα στην γηπεδούχο, ενώ από την ομάδα της Ρώμης θα απουσιάσει ο Φλορέντσι. Εννέα αγώνες χωρίς νίκη η Τζένοα και την «νύφη πλήρωσε» ο προπονητής Ιβάν Γιούριτς,στην θέση του οποίου προσλήφθηκε ο έμπειρος Αντρέα Μπαρτολίνι.

Ο τελικός του Λιγκ Καπ (Αγγλίας) που θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον ξεχωρίζει στην Αγγλία, με την τυπικά φιλοξενούμενη να είναι ενισχυμένη με την απόκτηση του Κάσερες από την Γιουβέντους.

Στην έδρα της Μαρσέιγ (που δεν θα έχει στην διάθεση της τον Γκομίς 16 γκολ φέτος και Σαρ), δοκιμάζεται η Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλλία, τη στιγμή που η πρωτοπόρος Μονακό έχει δύσκολη και αυτή εκτός έδρας αποστολή στην έδρα της Γκινγκάμπ.

Δύσκολη αποστολή για το Αμβούργο στην Γερμανία, κόντρα στην πρωτοπόρο Μπάγερν. Η ομάδα του λιμανιού με δύο νίκες και μία ισοπαλία «ξεκόλησε» από τις τελευταίες θέσεις, αλλά είχε την ατυχία να χάσει με τραυματισμό τον δικό μας Κυριάκο Παπαδόπουλο και και τον φορ Γουντ.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΚΥΡ. (13.00) 1985 ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΚΑΝΤΙΘ 1 (1,95)
ΔΕΥ. (21.45) 2099 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΤΟΡΙΝΟ 1 (1,70)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.