Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ηλ. Ζυματούρας: Αναξιόπιστη, προς το παρόν, η Τσίλε!

Ηλ. Ζυματούρας: Αναξιόπιστη, προς το παρόν, η Τσίλε!

chile1Τρία ματς σήμερα (Σάββατο 25/2) στη Χιλή. Ακόμη ψάχνονται οι ομάδες, αλλά υπάρχει ένα… δεδομένο μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές: Οσες κινδυνεύουν με υποβιβασμό στη συνολική βαθμολογία («Απερτούρα + Κλαουσούρα») επέστρεψαν… αποφασισμένες να «ξεμπλέξουν», οι περισσότερες είναι σαφώς καλύτερες σε σχέση με όσα έδειξαν στον α’ γύρο.

Πάμε στα ματς. Στο Τσίλε – Εβερτον ντε Βίνια, οι αποδόσεις αδικούν τη φιλοξενούμενη, η οποία είναι… πονηρή (όταν αγωνίζεται εκτός έδρας) και αρκετά «δυνατή» ομάδα.

Εδώ ή κοντράρουμε το… στοιχηματικό φαβορί ή δεν ασχολούμαστε. Να βάλουμε λεφτά στην… αναξιόπιστη Τσίλε δεν είναι η καλύτερη επιλογή.

Αν στρώσει η ομάδα του Ογιος θα την αντιμετωπίσουμε ανάλογα. Προς το παρόν, η Τσίλε δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. «Τριπλή» το Αουνταξ – Ουατσιπάτο, όλα είναι… μέσα, πολύ πιθανό το Goal – Goal. Μέχρι εκεί.

Στο Αντοφαγάστα – Παλεστίνο, θα πάρουμε ρίσκο με τον «άσο». Γιατί: 1. Η γηπεδούχος… έρχεται από νίκη – «πεντάρα» επί της Κονσεπσιόν, συνήλθε, ανέβηκε η ψυχολογία ης. Η Παλεστίνο δεν… πατάει καλά, ο τεχνικός της (Κόρδοβα) βρίσκεται σε… σύγχυση και πίεση, ενώ ακολουθεί ματς του Σουνταμερικάνα και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ είναι πολύ πιθανό να γίνει ροτέισον.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΣΑΒ. (17.00) 1842 ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ – ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ 1 (2,15)
ΣΑΒ. (23.00) 1972 ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ – ΕΒΕΡΤΟΝ ΝΤ. Β. Χ2 (1,67)
ΚΥΡ. (01.30) 2078 ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤ. – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ G/G (1,42)

Επιμέλεια: Ηλίας Ζυματούρας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.