Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Προσοχή στα «καλοπληρωμένα»…

Προσοχή στα «καλοπληρωμένα»…

Football Soccer - Sporting v Barcelona Spanish Liga BBVAΑπό τη Γερμανία ξεκινάμε το ταξίδι στον πλανήτη στοίχημα αυτό το διήμερο,με την Λεβερκούζεν να αλλάζει τεχνική ηγεσία. Ο Ταιφούν Κορκούτ είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το διαζύγιο με τον Ρότζερ Σμιντ. Εύκολα παιχνίδια δίνουν εντός έδρας Μπάγερν και Λειψία, ενώ η 3η της βαθμολογίας Ντόρτμουντ,χωρίς Ρόις, Γκέτσε, Ρόντε και Μπετνερ, δοκιμάζεται στην έδρα της Χέρτα.

Η Μπαρτσελόνα ζει το όνειρο της, μετά την επική ανατροπή και πρόκριση σε βάρος της Παρί Σεν Ζερμέν, βρέθηκε ακι με ένα βαθμό περισσότερο από την Ρεάλ, έχοντας όμως ένα αγώνα περισσότερο. Παίζει στην έδρα της Λα Κορούνια, τη στιγμή που η Ρεάλ θα φιλοξενήσει στη Μαδρίτη τη Μπέτις. Τιμωρημένος στη «Βασίλισσα» ο Μπέιλ, επιστρέφει ο Μοράτα. Τέλος ο Μίτσελ είναι ο νέος προπονητής της Μάλαγα παίρνοντας τη θέση του Ρομέρο.

Δυνατά παιχνίδια στην Ολλανδία η πρωτοπόρος Φέγενορντ με αρκετές απουσίες υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Αλκμαάρ και ο 2ος Αγιαξ τη Τβέντε.

Στο πρωτάθλημα ρίχνει το βάρος της (δεύτερη με 3 βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Μονακό) η Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον «ταπεινωτική» ήττα από την Μπαρτσελόνα. Η τύχη είναι μαζί της αφού αντιμετωπίζει την ουραγό Λοριάν. Η Μονακό (10 αγώνες αήττητη στο Σαμπιονά) θα φιλοξενήσει τη Μπορντό.

Ντέρμπι από τα παλιά στην Ιταλία με τη Γιουβέντους χωρίς τον Κουαδράρο να υποδέχεται τη Μίλαν που δεν θα έχει Μποναβεντούρα και Μοντολίβο στην διάθεση της.
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – Τα στάνταρ

1986 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ 1 (1,33)
2085 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ 1 (1,40)
2083 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΕΤΣ 1 (1,45)

Η Σεβίλλη προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα και έχασε σημαντικό έδαφος στην «μάχη» του τίτλου με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Πανίσχυρη εντός (10-1-1), δεν έχει περιθώρια απωλειών κόντρα στη Λεγκανές. Αήττητη μπροστά στο κοινό της η Φιορεντίνα (6-7-0), έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Κάλιαρι, που είναι αδύναμη μακριά από τη Σαρδηνία (2-2-10). Η Σεντ Ετιέν έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, με αντίπαλο την Μετς, που απέχει 4 ματς από τη νίκη.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – Τα καλοπληρωμένα

1920 ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΜΑΪΝΤΖ 2 (2,00)
1959 ΧΑΛ – ΣΟΥΟΝΣΙ 1 (2,20)
2019 ΜΑΛΑΓΑ – ΑΛΑΒΕΣ 1 (1,80)

Μόνο μαθηματικές είναι οι ελπίδες της ουραγού Ντάρμσταντ, να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η μόλις 1 νίκη σε 15 αγωνιστικές δεν της δίνουν περιθώρια. Η Μάιντζ έχει την ευκαιρία να «αποδράσει» με το «τρίποντο». «Εξάποντο» παραμονής στην Αγγλία, μεταξύ της Χαλ και της Σουόνσι. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται βελτιωμένη, μετά την έλευση του τεχνικού Μάρκο Σίλβα και τους στηρίζουμε. Στην Ισπανία, η Μάλαγα προέρχεται από αρνητικό σερί, όμως μπροστά στον κόσμο της, μπορεί να επικρατήσει της Αλαβές.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – Φουλ του Χ

2032 ΚΟΡΔΟΒΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ Χ (2,90)
2034 ΤΖΕΝΟΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Χ (3,10)
2080 ΡΟΝΤΑ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ Χ (3,10)

Στην Β’ Ισπανίας, Κόρδοβα και Σαραγόσα ξεκίνησαν με όνειρα και φιλοδοξίες τη σεζόν, ωστόσο η μέχρι τώρα πορεία τους είναι απογοητευτική. Αμφότερες βρίσκονται λίγο πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού! Αμφίρροπη η μεταξύ τους «μονομαχία». Τοπικό ντέρμπι «μίσους» της Γένοβα, με κοινή έδρα το Τζένοα – Σαμπντόρια, η «μοιρασιά» έχει τον πρώτο λόγο. Στην Ολλανδία, η Ρόντα παλεύει για παραμονή, αλλά αντιμετωπίζει πρόβλημα στην επίθεση. «Μετρ» των ισοπαλιών η Γκρόνινγκεν, με 5 στα 7 τελευταία παιχνίδια.

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.