Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μία επιλογή και αυτή με… ρίσκο!

Μία επιλογή και αυτή με… ρίσκο!

lanus_belgrano_1Επιτέλους… μπάλα στην Αργεντινή. Ναι! Αποφάσισαν να το ξεκινήσουν το πρωτάθλημα. Βέβαια οι παίκτες έχουν τα δίκια τους.

Από τη στιγμή που το κράτος ανακοίνωσε ότι διακόπτει την σύμβαση για τα τηλεοπτικά είναι απλήρωτοι. Η οικονομική τους κατάσταση είναι τραγική. Στα μέσα της εβδομάδας βρέθηκε η χρυσή τομή, πήραν διαβεβαιώσεις ότι θα δουν το… χρώμα του χρήματος και αποφάσισαν να… κατέβουν στα γήπεδα.

Στο στοιχηματικό κομμάτι, τώρα, όπως γίνεται αντιληπτό τα ματς είναι «τριπλές». Επειτα από αποχή τριών μηνών δεν ξέρουμε τι… θα δούμε στα γήπεδα. Τν Παρασκευή μάλιστα «έπεσα» 6 γκολ (!) στο παιχνίδι Πατρονάτο – Αρσεναλ Σαραντί (4-2), δηλαδή ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν… ξύλο και σε γήπεδο «κλουβί», σαν κι αυτό της Προοδευτικής…

Ολα είναι «μέσα». Υπό αυτό το πρίσμα, όσοι ασχοληθούν με το πρωτάθλημα είναι προτιμότερο να… ψάξουν φαντάσματα, παρά να «πάνε» με τη λογική, ήτοι να βασιστούν σε όσα είδαμε έως τα μέσα Δεκεμβρίου.

Στο ματς Σαν Λορέντζο – Μπελγράνο, θα σταθούμε περισσότερο. Οι αποδόσεις είναι «λάθος». Κυρίως για όσα έχουν συμβεί στους γηπεδούχους. Πρώτον: Αποδυναμώθηκαν επιθετικά, δεν καλύφθηκαν τα κενά των Καουτερούτσιο (ε. 11/0), Μπλάνκο (μ.-ε. 11/3), ενώ και στην άμυνα δεν αποκτήθηκε παίκτης μετά την αποχώρηση του ταλαντούχου Μας (α. 12/1). Και στην πρώτη της επίσημη «παράσταση», η Σαν Λορέντζο… κατέρρευσε, έχασε από τη Φλαμένγκο (στο Ρίο ντε Τζανέιρο) με 4-0 για τους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Οπως γίνεται αντιληπτό το κλίμα δεν είναι καλό στο «Σικλόν», ενώ στη… ζυγαριά βάζουμε ότι ακολουθεί ματς – πάλι για το Λιμπερταδόρες – εντός με την Ατλέτικο Παραναένσε.

Η Μπελγράνο που είδαμε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ήταν κακή. Δεν… ξεπέρασε το «σοκ» της αποχώρησης του τεχνικού Σιελίνσκι. Ομως κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Ο νέος τεχνικός Μαδελόν είναι… μανούλα στο να κλέβει αποτελέσματα, ενώ θεωρούμε ότι οι δύο μεταγραφές που έκανε, ο μέσο-επιθετικός Ακίνο (από τη Φλαμένγκο) και ο φορ Μελάνο (επέστρεψε, από το Πόρτλαντ, όπου είχε 3 γκολ σε 31 συμμετοχές) θα προσφέρουν το κάτι… παραπάνω, δηλαδή όσα έλειψαν από την Μπελγράνο στις 14 πρώτες αγωνιστικές.

Πάμε με το «Χ2». Μέχρι εκεί, και με αρκετό ρίσκο. Επαναλαμβάνουμε: ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ έπειτα από 3 μήνες (απραξίας)…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΣΑΒ. (22.00) 2471 ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ Χ2 (Δ.Ε.) 1,87

Eπιμέλεια: Ηλίας Ζυματούρας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.