Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ηλ. Ζυματούρας: Υψηλές αποδόσεις στην Αργεντινή…

Ηλ. Ζυματούρας: Υψηλές αποδόσεις στην Αργεντινή…

ARGENTINA FLAG lΔυστυχώς επαληθεύτηκαν οι… φόβοι μας. Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος επέστρεψαν… άλλες ομάδες από αυτές που γνωρίσαμε στις 14 πρώτες αγωνιστικές. Και είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού οι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός δράσης για περίπου 3 μήνες, αρκετοί από αυτούς, μάλιστα, αντιμετώπισαν οικονομικά προβλήματα.

Το θέαμα στα περισσότερα ματς ήταν οικτρό. Ελειπε ο ρυθμός, η φαντασία, γενικώς έκανε… μπαμ ότι «λείπουν» αγώνες από τα πόδια των ποδοσφαιριστών.

Η «λογική»… λέει ότι οι ομάδες θα μπούνε στις ράγες σε 5-6 αγωνιστικές, τότε θα μπορέσουμε να «πούμε» περισσότερα για το που… πάμε (στοιχηματικά).

Επαναλαμβάνουμε και αυτή την εβδομάδα ότι η Μπόκα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, δεδομένου ότι οι διώκτες της (πλην της Νιούελς) έχουν υποχρεώσεις στο Λιμπερταδόρες.

Κριτική με το… καλημέρα δέχεται ο νέος τεχνικός της Σαν Μαρτίν, «Πίπο» Χοροσίτο… Πέρα από τα λάθη τακτικής που έκανε στο ματς με την Ουρακάν, υπέπεσε σε… γκάφα ολκής στις δηλώσεις του, μπέρδεψε το Σαν Χουάν (περιοχή όπου εδρεύει η Σαν Μαρτίν) με το… Τουκουμάν (περιοχή όπου εδρεύει η Ατλέτικο). Μπορείτε να φανταστείτε τι ακολούθησε στα social media αλλά και στα ΜΜΕ…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1024 ΝΙΟΥΕΛΣ – ΒΕΛΕΖ Χ (3,00)
1018 ΟΥΡΑΚΑΝ – ΝΤΕΦΕΝΣΑ Χ (2,80)
1020 ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ – ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ Χ (2,80)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – ΤΟΛΜΗΡΟ

1021 ΤΙΓΚΡΕ – ΧΙΜΝΑΣΙΑ 2 (2,95)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΕ GOAL

1016 ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΡΑΣΙΝΓΚ OVER (2,30)

Επιμέλεια: Ηλίας Ζυματούρας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.