Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Δ. Αμανατίδης: Αρκετές επιλογές για το διήμερο…

Δ. Αμανατίδης: Αρκετές επιλογές για το διήμερο…

panathinaikos-olimpiakosΣτη «σκιά» του δικού μας κλασικού ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, συνεχίζονται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στην Αγγλία η απογοητευμένη από τον αποκλεισμό της από τη Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ Μάντσεστερ Σίτι,υποδέχεται τη Λίβερπουλ με τα πέντε τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων στη συγκεκριμένη έδρα να λήγουν στο over.

Με τον υπηρεσιακό προπονητή Σέξπιρ θα πορευθεί μέχρι το τέλος της σεζόν η Λέστερ, ενώ πλήγμα δέχθηκε η Τότεναμ με τον τραυματισμό του σκόρερ της Κέιν (19 γκολ φέτος). Τέλος η Μίντλεσμπρο απέλυσε τον Καράνγκα και θα συνεχίσει προσωρινά με τον Στιβ Αγκνιου στον πάγκο.

Στο Παρίσι και στο ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν- Λυών είναι στραμμένο το ενδιαφέρον στη Γαλλία. Εκτός ο Τιάγκο Μότα για την γηπεδούχο και ο Ντιακαμπί για τους«Λυωνέ».Η πρωτοπόρος και αήττητη τις δέκα τελευταίες αγωνιστικές Μονακό πηγαίνει στην έδρα της Καέν, με τον Φαλκάο να είναι αμφίβολος.

Στην έδρα της φορμαρισμένης Σάμπντόρια δοκιμάζεται η Γιουβέντους στο Καμπιονάτο, ενώ έχει ενδιαφέρον το σερί της Ιντερ όταν υποδέχεται στο γειτονικό ντέρμπι τη Τορίνο (10 νίκες και 2 ισοπαλίες, τελευταία νίκη της Τορίνο το 1994).

Αγωνιστική για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην Ισπανία. Με τον Μπέιλ στην σύνθεση της η Ρεάλ δοκιμάζεται στο Μπιλμάο. Με τον Γκαμέιρο διαθέσιμο η Ατλέτικο υποδέχεται στη Μαδρίτη τη Σεβίλλη στην οποία επιστρέφει ο Βιτόλο. Τέλος την αγωνιστική κλείνει το ματς Μπαρτσελόνα – Βαλένθια.
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – Τα στάνταρ

886 ΜΙΛΑΝ – ΤΖΕΝΟΑ 1  (1,55)
918 ΛΕΒΑΝΤΕ – ΑΛΜΕΡΙΑ 1   (1,50)
936 ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ 1  (1,55)

Η Μίλαν έχει απουσίες, αλλά και κίνητρο για να βγει στην Ευρώπη. Η ήττα μετά από 5 αγωνιστικές από τη Γιουβέντους, «πείσμωσε» τους «ροσονέρι» και κόντρα στην προβληματική Τζένοα (1 νίκη στα 11 τελευταία), έχουν το προβάδισμα. «Ασταμάτητη» στην Β’ Ισπανίας, η πρωτοπόρος Λεβάντε (12-2-0 εντός έδρας), δίκαιο φαβορί με την Αλμερία, που είναι αδύναμη εκτός (1-3-11). Αήττητη μπροστά στο κοινό της η 2η Μπασακσεχίρ (10-4-0), «άφαντη» μακριά από τους οπαδούς της η Καρντεμίρ (1-1-9).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – Τα καλοπληρωμένα

816 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΜΠΕΡΝΛΙ 1 (2,25)
983 ΝΤΙΖΟΝ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 2  (2,35)
998 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 (2,25)

Η Σάντερλαντ παραμένει ουραγός στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο το παιχνίδι με την Μπέρνλι, προσφέρεται για να κυνηγήσει την παραμονή. Η φιλοξενούμενη είναι η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας εκτός έδρας, με απολογισμό 0-2-12. Στη Γαλλία, η Σεντ Ετιέν προβληματίζει στα τελευταία παιχνίδια, δεν έχει περιθώρια για απώλειες στην έδρα της Ντιζόν, αν θέλει να πάρει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Στο ντέρμπι «αιωνίων» στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός προέρχεται από σερί δύσκολων αγώνων.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – Φουλ του Χ

846 ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ Χ (3,10)
948 ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΚΙΕΒΟ Χ (2,90)
999 ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΘΕΛΤΑ Χ (3,15)

Στην Τουρκία, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με τη Γαλατασαράι. Οι γηπεδούχοι «τρέχουν» αήττητο σερί 8 αγωνιστικών, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 2 σερί νίκες, δύσκολα θα αναδειχθεί νικητής. Στην Ιταλία, Μπολόνια και Κιέβο είναι «άνετες» βαθμολογικά, περιμένουμε «κλειστό» παιχνίδι και ρισκάρουμε στην ισοπαλία. Με την «μοιρασιά» θα πάμε και στο ντέρμπι της Γαλικίας, ανάμεσα σε Λα Κορούνια και Θέλτα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η γηπεδούχος παρουσιάζεται βελτιωμένη μετά την πρόσφατη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.