Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Στ. Κολίλας: Δικαιολογημένες αλλαγές αποδόσεων…

Στ. Κολίλας: Δικαιολογημένες αλλαγές αποδόσεων…

photo-gia-kolilaΣε σαρωτικές αλλαγές (συνολικά 9 παίκτες) προέβη ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης με τη Λεγκανές.

Τον περιμένει η τοπική σύγκρουση με την Ατλέτικο (του «σκληρού» Σιμεόνε) και στη συνέχεια η Μπάγερν στο Μόναχο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δώσαμε ως παράδειγμα την κίνηση του Ζιντάν, καθώς δεν είναι ο μοναδικός που ανακατεύει την τράπουλα πριν τους αποφασιστικούς αγώνες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Από νωρίς άρχισαν οι διορθώσεις στις αρχικές αποδόσεις, αρκετών αγώνων.

Φαίνεται… «λάθος» η απόδοση του «διπλού» της Λέστερ στην έδρα της Εβερτον, ενώ η συμμετοχή των «αλεπούδων» στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα φέρει αλλαγές σε σημεία και γκολ.

*Πολύ ψηλά βγήκε στην… αγορά το «διπλό» της Πρέστον στο Λιντς. Το σερί θετικών αποτελεσμάτων την έφερε τη φιλοξενούμενη κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, ενώ η παρουσία του πρώην μάνατζερ της Λιντς, Σάιμον Γκρέισον, αυξάνει τις πιθανότητες να πάρει τη νίκη. Το «διπλό» του 4,00 υποχώρησε στο 3,70 και στη συνέχεια στο 3,35! Ας το… προλάβουμε σε ικανοποιητική απόδοση, πριν κατρακυλήσει.

*Προσαρμογές και στο σετ αποδόσεων του αγώνα Στόουκ – Λίβερπουλ με τον «άσο» να υποχωρεί. Περισσότερο λόγω της αδυναμίας που δείχνει φέτος η Λίβερπουλ όταν συναντά τις ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας, καθώς στις φετινές 16 αναμετρήσεις νίκησε μόλις 8 φορές. Αντίθετα η ομάδα του Κλοπ σε αγώνες κόντρα στις οκτώ πρώτες της βαθμολογίας, παραμένει αήττητη!

*Η νίκη στην έδρα της Χεράκλες εξασφάλισε, θέση στα πλέι οφ στη Φιτέσε, όμως διοίκηση και οπαδοί έχουν στο μυαλό τον τελικό Κυπέλλου με την Αλκμαάρ. Αντίθετα, στη Χέρενφεν, ψάχνουν ακόμα τους βαθμούς για τα πλέι οφ, καθώς μια εκ των Φιτέσε ή Αλκμαάρ θα ανοίξουν άλλη μία θέση. Ηδη το «διπλό» άρχισε να προσαρμόζεται στα δεδομένα του αγώνα.

*Η συμμετοχή των ομάδων στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, αναμένεται να επηρεάσει τις αποδόσεις. Μεγάλη κάμψη εμφανίζεται στο «διπλό» της Λιφάν στην έδρα της Γιανγκσού, όπως και στην επικράτηση της Κόφου στο γήπεδο της Καβασάκι, η οποία υποδέχεται την επόμενη Τετάρτη την κινεζική, Κουανγκτσοου Εβεργκράντε. Μέχρι την ώρα του αγώνα θα έχουν αναμένεται να έχουν «πέσει» οι αποδόσεις στα OVER των Αταλάντα – Σασουόλο, Οστάνδη – Ζούλτε Βέρεγκεμ, Κάρντιφ – Μπρέντφορντ, Νόριτς – Ρέντινγκ και Φούλαμ – Ιπσουιτς. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας

«ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4»

ΣΑΒ. (17.00) 1164 ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΡΟΔΕΡΑΜ 2 ΗΜΙΧΡ. (5,70)
ΣΑΒ, (17.00) 1189 Π.ΘΙΣΤΛ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ 2 (3,60)
ΣΑΒ. (19.30) 1230 ΦΙΤΕΣΕ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ 2  (3,35)
ΚΥΡ. (13.00) 1282 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΚΟΡΔΟΒΑ 2  (4,25)

ΒΟΜΒΕΣ

ΣΑΒ. (18.00) 1194 ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΠΡΙΜΠΡΑΜ 2 (5,70)
ΚΥΡ. (13.00) 1282 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΚΟΡΔΟΒΑ 2 (4,25)
ΚΥΡ. (19.00) 1415 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ 2 (5,50)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.