Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σημαδεμένος: Στη Γερμανία τα «καλοπληρωμένα»…

Σημαδεμένος: Στη Γερμανία τα «καλοπληρωμένα»…

ball-Πλήρης αγωνιστική δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι στην Αγγλία και Ιντερ – Μίλαν στην Ιταλία.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, τεταμένο είναι το κλίμα στην Αρσεναλ, μετά τη «βαριά» ήττα από την Κρίσταλ Πάλας. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ προέρχονται από μεσοβδόμαδες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Χάνει τη σεζόν ο Μανέ στη Λίβερπουλ.

Στην Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν δοκιμάζεται στην έδρα της Λεβερκούζεν, χωρίς τον τιμωρημένο Λεβαντόφσκι.

Με απουσίες στην άμυνα η Βόλφσμπουργκ (Ροντρίγκες, Μπρουμά, Τρες), εκτός λόγω τιμωρίας ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο Αμβούργο (παίζει εκτός με Βέρντερ Βρέμης).

Στο Καμπιονάτο, «δεσπόζει» το ντέρμπι Ιντερ – Μίλαν. Στην τυπικά φιλοξενούμενη (κοινή έδρα), θα λείψουν οι Αμπάτε, Μποναβεντούρα, Πάσαλιτς. Αλλαγή προπονητών σε Τζένοα και Παλέρμο. Στην πρώτη επέστρεψε ο Ιβαν Γιούριτς αντί του Αντρέα Μαντορλίνι, ενώ στην δεύτερη κάνει ντεμπούτο ο τεχνικός Ντιέγκο Μπορτουλίτσι (αναλαμβάνει από τη β’ ομάδα) στη θέση του Ντιέγκο Λόπες.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Μπαρτσελόνα θα στερηθεί για 3 αγωνιστικές τον Νειμάρ, ο οποίος θα χάσει το «κλάσσικο» με αντίπαλο τη Ρεάλ. Αλλαγή στον πάγκο της Γρανάδα, ανέλαβε ο Τόνι Ανταμς αντί του Αλκάθαρ.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα στάνταρ)

1856 ΤΖΕΝΟΑ – ΛΑΤΣΙΟ 2 (1,55)
1871 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ 1  (1,35)
1936 ΝΙΣ – ΝΑΝΣΙ 1  (1,55)

Τραγική η Τζένοα στην Ιταλία, προέρχεται από 4 σερί ήττες, ενώ έχει μόλις 1 νίκη σε 15 αγωνιστικές. Η Λάτσιο ηττήθηκε από τη Νάπολι έπειτα από 8 παιχνίδια, ωστόσο παραμένει σταθερά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Στην Αγγλία, η Εβερτον στοχεύει σε έξοδο στο Γιουρόπα, αδύναμη εκτός η Μπέρνλι (0-4-12, μοναδική χωρίς νίκη). Στη Γαλλία, η Νις παραμένει στο κυνήγι της κορυφής, ούσα αήττητη εντός (12-4-0). «Παραπαίει» η Νανσί, με απολογισμό 1-1-8 στα 10 τελευταία.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα καλοπληρωμένα)

1864 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1  (1,85)
1870 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΛΕΣΤΕΡ 1  (1,70)
1996 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. – ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1  (2,05)

Η Χοφενχάιμ κάνει την έκπληξη μέχρι στιγμής στην Μπουντεσλίγκα, καθώς ελπίζει βάσιμα σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πανίσχυρη εντός έδρας (9-5-0). Αποδυναμώνεται μακριά από το κοινό της η Γκλάντμπαχ (4-3-9). Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Κρίσταλ Πάλας πορεύεται με 4 νίκες στα 5 τελευταία (η πιο πρόσφατη επί της Αρσεναλ) και στοχεύει στην παραμονή. Στο «μυαλό» της Λέστερ βρίσκεται η Ατλέτικο (Τσάμπιονς Λιγκ). Αήττητη επί 7 αγωνιστικές (5-2-0) η Βέρντερ στη Γερμανία, αδύναμο εκτός το Αμβούργο (2-3-9).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Φουλ του Χ)

1832 ΙΝΤΕΡ – ΜΙΛΑΝ Χ (3,45)
1933 ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΤΟΥΛΟΥΖ Χ (2,95)
2018 ΜΑΡΣΕΪΓ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ Χ (3,30)

Ιντερ και Μίλαν βρίσκονται στο «κόλπο» για έξοδο στην Ευρώπη και το μεταξύ τους ντέρμπι προβλέπεται αμφίρροπο. Άλλωστε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν αναδείχθηκε νικητής. Στη Γαλλία, Γκινγκάμπ και Τουλούζ ισοβαθμούν στη μέση της βαθμολογίες με 41 πόντους. Αμφότερες είναι «άνετες», η ισοπαλία μοιάζει αρκετά πιθανή. Ντέρμπι με «άρωμα» τετράδας (ευρωπαϊκή έξοδος) το Μαρσέιγ – Σεντ Ετιέν. Από 3 σερί ισοπαλίες προέρχεται η γηπεδούχος, ισάριθμες στα 4 τελευταία «μετρά» η φιλοξενούμενη.

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.