Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σημαδεμένος: «Τριάδα» με… αξία!

Σημαδεμένος: «Τριάδα» με… αξία!

Europa-League-Ball-2010Απόψε το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου διεξάγονται οι αγώνες ρεβάνς των προημιτελικών της διοργάνωσης (και τα 4 ματς προσφέρονται μονά αποδεκτά και Live από τον ΟΠΑΠ).

Η Λυών επικράτησε με ανατροπή (2-1) της Μπεσίκτας στο πρώτο αγώνα. Στους Γάλλους είναι τιμωρημένος ο αμυντικός Ράφαελ, αντίθετα εξέτισε ο μέσος Γκοναλόν.

Από την Μπεσίκτας θα απουσιάσουν οι Αμπουμπακάρ (φορ) και Μαρσέλο (στόπερ).

Ο Αγιαξ απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη (2-0) επί της Σάλκε. Στους Γερμανούς δεν υπολογίζεται ο αμυντικός Κέρερ.

Η Θέλτα νίκησε με 3-2 την Γκενκ στην Ισπανία. Στους Ισπανούς θα λείψουν οι Ρόσι (επιθετικός) και Μπλάνκο (γκολκίπερ), ενώ στην Γκενκ παραμένει εκτός ο Ελληνας επιθετικός Καρέλης.

«Ανοιχτούς λογαριασμούς» άφησαν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Αντερλεχτ, μετά το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι. Στους «κόκκινους» θα απουσιάσουν οι αμυντικοί Σμόλινγκ και Τζόουνς.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Η Σάλκε σύμφωνα με τον προπονητή Βάιντσιρλ θα ψάξει το γρήγορο γκολ, ώστε να έχει καλές πιθανότητες ανατροπής του σκορ του α’ αγώνα. Ο Αγιαξ αν σκοράρει θα πρέπει να δεχτεί τουλάχιστον 4 γκολ για να αποκλειστεί, οπότε θα πάμε με το ενδεχόμενο να «βρουν δίχτυα» και οι δύο ομάδες. Αμφίρροπο το Μπεσίκτας – Λυών, πιστεύουμε πως θα κριθεί στη λεπτομέρεια, επιλέγουμε τα «2-3 γκολ». Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Ελφσμπουργκ. Υποδέχεται την Ερεμπρο, η οποία ξεκίνησε αήττητη στις 3 πρώτες αγωνιστικές της Α’ Σουηδίας (2-1-0).

2190 ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΕΡΕΜΠΡΟ Χ2 (1,89)
2195 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΛΥΩΝ 2-3 G (1,88)
2196 ΣΑΛΚΕ – ΑΓΙΑΞ G/G (1,55)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.