Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Επιλογές από Αυστραλία και Σουηδία…

Επιλογές από Αυστραλία και Σουηδία…

background_v8_s22Στην Αυστραλία η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον μπαίνουμε στα νοκ άουτ παιχνίδια των πλέι οφ.

Σ’ αυτή τη φάση οι ομάδες που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις, απλά περιμένουν τους αντιπάλους τους στα ημιτελικά, εκεί όπου θα τις υποδεχθούν εντός έδρας, επίσης σε νοκ άουτ παιχνίδι.

Στα προημιτελικά και στις δύο περιπτώσεις, θα πάμε με τους γηπεδούχους. Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, η Μπρίσμπεϊν Ρόαρ φιλοξενεί τη Γουέστερν Σίδνεϊ.

Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους είναι «δυνατοί» και από τη στιγμή που η ομάδα του Σίδνεϊ εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής της, ο «άσος» σε αποδόσεις πάνω από «2,10», κρίνεται ως σημείο με αξία. Ο νικητής θα φιλοξενηθεί από την πρωτοπόρο Σίδνεϊ στα ημιτελικά.

«Ασος» και την Κυριακή στη Μελβούρνη, εκεί όπου η Σίτι υποδέχεται την Πέρθ Γκλόρυ. «Τραγικές» οι εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων, με μόλις μία νίκη στα 12 πιο πρόσφατα, κι αυτή… απέναντι στην Αδελαΐδα.

Το στυλ παιχνιδιού και των δύο ομάδων, μπορούν «εύκολα» να συνοδέψουν τον «άσο» και με το «Οver 2,5». Ο νικητής θα παίξει εκτός έδρας με τη Βίκτορι στα ημιτελικά.

Στη Σουηδία φτάσαμε στην 4η «στροφή» της «Αλσβένσκαν». Τι μας έχει κάνει εντύπωση έως τώρα; Το 62,5% του ποσοστού επαλήθευσης του «2-3 γκολ», ενός σημείου το οποίο διπλασιάζει περίπου το ποντάρισμά μας κάθε φορά. Παιχνίδια τα οποία «δείχνουν» σύμφωνα με τα μέχρι τώρα (μικρά είναι η αλήθεια) δεδομένα, ότι το τελικό σκορ θα κυμανθεί κάπου εκεί (στο «2-3 γκολ») είναι: Γιόνσεπινγκ – ΑΪΚ, Χάμαρμπι – Σούντσβαλ και Σίριους – Κάλμαρ.

Ακόμη, αίσθηση μας έκανε η μέχρι τώρα αγωνιστική συμπεριφορά της Βάσμπι Γιουνάιτεντ (ή αλλιώς Εσκιλσούντα).

Οι νεοφώτιστοι, ανεξαρτήτως αντιπάλου μέχρι τώρα, παίζουν με τρεις μπροστά, δημιουργούν πολλές φάσεις και είναι η ομάδα με τα περισσότερα (μακράν) κερδισμένα κόρνερ μέχρι τώρα. Την Κυριακή το απόγευμα, φιλοξενεί τη Χάλμσταντ, ομάδα η οποία επίσης έχει δείξει καλά δείγματα από τη μέση και μπροστά, οπότε «λογικά» θα δούμε ακόμη ένα παιχνίδι των δύο ομάδων το οποίο θα έχει πολλές φάσεις στις δύο εστίες.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΣΑΒ. (17.00) 852 ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΑΪΚ 2-3 ΓΚΟΛ (1,72)
ΚΥΡ. (12.00) 1052 ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ – ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ 1 (1,77)
ΚΥΡ. (16.00) 969 ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ (1,78)
ΚΥΡ. (18.30) 996 ΕΣΚΙΛΣΤΟΥΝΑ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ OVER (1,65)
ΔΕΥ. (20.00) 1039 ΣΙΡΙΟΥΣ – ΚΑΛΜΑΡ 2-3 ΓΚΟΛ (1,72)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.