Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τρία «πονηρά»…

Τρία «πονηρά»…

parallaxbgcut.jpgΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ θα… αναζητήσουμε τον δρόμο για το ταμείο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στις επιλογές μας έχουμε δύο ματς, το πρώτο είναι το ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ.

Θα «χτυπήσουμε» σε δύο… μέτωπα.

Το Over είναι πολύ πιθανό, επειδή: Η γηπεδούχος είναι… αναγκασμένη να ρισκάρει (σ.σ. δεν τη… συμφέρουν οι ισοπαλίες στη μάχη της παραμονής), ενώ η Μπόκα παίζει καλύτερα – επιθετικά – εκτός έδρας. Εχει απόδοση 1,90.

Ταυτόχρονα, αν λάβουμε υπόψη μας ότι η ομάδα του Σελότο, η Μπόκα, «βγάζει» περισσότερη ενέργεια στο πρώτο 45λεπτο (έως τώρα, αυτό μας έχει δείξει), τότε το «διπλό» στο πρώτο ημίχρονο, είναι πολύ πιθανό να επαληθευτεί. Και η απόδοση γι’ αυτή την επιλογή είναι άκρως δελεαστική, με 2,30 (κωδικός 1024, την Κυριακή στις 22.15).

ΣΤΗΝ «ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ» η ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ στον δεύτερο γύρο «κλέβει την παράσταση». Απ’ εκεί που πήγαινε για την παραμονή, η ομάδα του Νούρι… πετάει «φωτιές» και με 7 νίκες στα 9 τελευταία ματς, πλέον διεκδικεί το ευρωπαϊκό «εισιτήριο». Η ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ μπορεί να μάχεται για την παραμονή και να έχει τελευταία αρκετά καλές εμφανίσεις, όμως σε αυτό το παιχνίδι θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες. Και από την στιγμή που η Βέρντερ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αξίζει η απόδοση του του «διπλού» στο 2,85 (κωδικός 780, στο Σάββατο στις 16.30).

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ με το ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΤΙΓΚΡΕ. Το «σετ» αποδόσεων δεν έχει καμία σχέση με την… ποδοσφαιρική πραγματικότητα της Αργεντινής.

Η γηπεδούχος έχει χτίσει αήττητο σερί, αλλά στο… χόρτο «χωλαίνει», κερδίζει είτε με τύχη, είχε χύνοντας πολύ ιδρώτα. Μεσοβδόμαδα η Τίγκρε έχασε 4-1 από τη Ρασίνγκ (παίχτηκαν τα… υπόλοιπα 70′ του μεταξύ τους αγώνα που είχε διακοπεί στο 1-1, λόγω βροχής), αλλά αυτή η ήττα, όπως και να το κάνουμε, θεωρείται «εντός προγράμματος». Στη Σάντα Φε, η Τίγκρε έχει περισσότερες πιθανότητες για αποτέλεσμα, αν αναλογιστούμε ότι το ρόστερ της δεν υστερεί από αυτό της Κολόν, ενώ βάζουμε στη… ζυγαριά ότι την προηγούμενη εβδομάδα αδικήθηκε από τη διαιτησία στο ματς με τη Ρίβερ. Οι αποδόσεις είναι «λάθος». Παίζουμε το «Χ» του 2,85 ή το «διπλό» του 3,60 (κωδικός 1049, ξημερώματα Τρίτης στις 03.15).

cov-573

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.