Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σημαδεμένος: «Καλοπληρωμένα» και ισοπαλίες…

Σημαδεμένος: «Καλοπληρωμένα» και ισοπαλίες…

Γεμάτο ντέρμπι το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, με το «classico» ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αναμφισβήτητα να ξεχωρίζει. Από εκεί και πέρα, ντέρμπι έχει και σε Γλασκώβη (Σέλτικ – Ρέιντζερς), Λισσαβώνα (Σπόρτινγκ – Μπενφίκα), Κωνσταντινούπολη (Γαλατά – Φενέρ).

Στην Αγγλία, ξεχωρίζουν οι ημιτελικοί Κυπέλλου Τσέλσι – Τότεναμ και Αρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι. Και τα δύο παιχνίδια, θα διεξαχθούν στο ουδέτερο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου.

Στη Γερμανία, η Μπάγερν καλείται να «μαζέψει» τα κομμάτια της, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Νοκ άουτ για τους Βαυαρούς έχει τεθεί ο βασικός τερματοφύλακας Νόιερ, ενώ δύσκολα θα προλάβουν οι βασικοί αμυντικοί Χούμελς και Μπόατενγκ.

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί στο «Μπερναμπέου», δίχως τον τιμωρημένο Νεϊμάρ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπούσκετς. Για τη Ρεάλ, δύσκολα θα είναι διαθέσιμος ο Μπέιλ.

Στην Ιταλία, η Φιορεντίνα υποδέχεται την Ιντερ. Σημαντικό «πλήγμα» για τους «βιόλα» η απουσία του ηγετικού Κάλινιτς (14 γκολ), που είναι τιμωρημένος. Με «οδηγό» την παράδοση η Ουντινέζε κόντρα στην Κάλιαρι (13-7-1 εντός), αβέβαιο το μέλλον του τεχνικού Σπαλέτι στη Ρόμα.

Στη Γαλλία, «κεκλεισμένων των θυρών» θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Σεντ Ετιέν – Ρεν. Χωρίς τον 1ο σκόρερ Γκομίς η Μαρσέιγ.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – Τα στάνταρ

778 ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ 1  (1,30)
853 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ 1  (1,50)
871 ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1  (1,27)

Το Αμβούργο παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Μπουντεσλίγκα, ενώ εντός έδρας παραμένει αήττητο στα 9 τελευταία, με απολογισμό 7-2-0. Αποχαιρετά την κατηγορία η ουραγός Ντάρμσταντ, που έχει υποστεί 14 ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς! Η Βιγιαρεάλ στοχεύει σε έξοδο στο Γιουρόπα, η Λεγκανές προέρχεται από 3 συνεχόμενες αποτυχίες. Η Αταλάντα εντυπωσιάζει στο Καμπιονάτο, «φιγουράρει» στην 5η θέση (πάνω από Μίλαν και Ιντερ), αδιάφορη βαθμολογικά η Μπολόνια (χωρίς νίκη και γκολ στα 3 τελευταία).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – Τα καλοπληρωμένα

782 ΧΕΡΤΑ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1  (2,25)
811 ΣΟΥΟΝΣΙ – ΣΤΟΟΥΚ 1  (2,00)
993 ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ 2  (2,25)

Η Χέρτα επιδιώκει μετά από πολλά χρόνια να επιστρέψει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. «Οπλο» η ισχυρή της έδρα, μέσα στο Βερολίνο έχει απολογισμό 11-1-2. Η Βόλφσμπουργκ δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο στους «πρωτευουσιάνους». Μόνοπλευρο κίνητρο στο Σουόνσι – Στόουκ. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, «άνετοι» βαθμολογικά οι φιλοξενούμενοι. Στην Πορτογαλία, η Πάκος Φερέιρα συμπλήρωσε 7 ματς χωρίς νίκη. Η Μπράγκα εντυπωσιάζει, «αδικείται» από το 1-1 με την Πόρτο (έχασε πέναλτι για το 2-0).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – Φουλ του Χ

920 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ Χ (2,90)
1014 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Χ (3,15)
1022 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ. – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Χ (3,85)

Επικεντρωνόμαστε στα ντέρμπι στο «κυνήγι» των ισοπαλιών. Η Σπόρτινγκ «τρέχει» αήττητο σερί 9 αγωνιστικών (8-1-0), μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην πρωτοπόρο Μπενφίκα. Στην Τουρκία, Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε απογοητεύουν την φετινή σεζόν, καθώς έχουν μείνει αρκετά πίσω από την κορυφή (Μπεσίκτας). Το ζητούμενο για αμφότερες, είναι η αποφυγή της ήττας στην μεταξύ τους «μονομαχία». Στο «classico» Ρέαλ – Μπαρτσελόνα, περιμένουμε κουρασμένες τις δύο ομάδες, μετά τα μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκά παιχνίδια απέναντι σε Μπάγερν και Γιουβέντους, αντίστοιχα.

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.