Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΣΤΟΠ» στη Λεωφόρο…

«ΣΤΟΠ» στη Λεωφόρο…

paoΗ προοπτική κατασκευής νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδί έχει και παράπλευρες απώλειες για τη Λεωφόρο. Τα έργα ανακαίνισης του γηπέδου σταματούν.

Οι αρμόδιες αρχές δεν δίνουν πλέον άδειες για τις επιπλέον εργασίες που είχαν προγραμματιστεί, ούτε η Νομαρχία εγκρίνει τις πιστώσεις που είχε υποσχεθεί για να προχωρήσουν.

Ετσι η ΠΑΕ θα προχωρήσει μόνο σε κάποιες βελτιώσεις εσωτερικών χώρων εκεί δηλαδή που δεν χρειάζεται άδεια από την πολεοδομία και τους αντίστοιχους φορείς.

Ξεχάστε τους πύργους στα κόρνερ και όλα τα άλλα που είχαν αναγγελθεί, είχαν πάρει αναβολή για το καλοκαίρι και όλα τα σχετικά.

Τι μένει στους «πράσινους»; Οι υποσχέσεις από μέρους της πολιτείας να ξεμπλέξει γρήγορα με τα διαδικαστικά θέματα, τους αποχαρακτηρισμούς των εκτάσεων και όλα όσα εμποδίζουν την έκδοση των οικοδομικών αδειών.

Εκεί το μεγάλο βάρος πέφτει στον Ερασιτέχνη που θα πρέπει να αλλάξει τρόπο λειτουργίας και να προωθήσει στελέχη που θα ασχοληθούν σοβαρά με το γήπεδο.

Ετσι κι αλλιώς το καλοκαίρι προβλέπεται μακρύ και καυτό για τους «πράσινους» τόσο στην ΠΑΕ, όσο και στον ΑΣ.

** Ετοιμος είναι ο φάκελλος της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού. Τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα έκλεισαν είτε με συμφωνίες για παράταση της καταβολής των χρημάτων, είτε με πληρωμές έστω και της τελευταίας στιγμής. Αυτοί που το ένιωσαν στο πετσί τους ήταν οι ποδοσφαιριστές αφού υπήρξαν καθυστερήσεις στις πληρωμές τους. Τώρα περιμένουν κι αυτοί να μπουν χρήματα στους λογαριασμούς τους για να παίξουν με κέφι στα πλέι οφ.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.