Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Οι ειδήσεις της ημέρας και μια «τριάδα»!

Οι ειδήσεις της ημέρας και μια «τριάδα»!

tottenhamΤο σημερινό κουπόνι πλαισιώνεται κυρίως με παιχνίδια από τις «μικρές» κατηγορίες Γαλλίας, Ολλανδίας και Γερμανίας. Ξεχωρίζει το λονδρέζικο ντέρμπι, Γουέστ Χαμ – Τότεναμ, ενώ η Σεβίλλη υποδέχεται τη Σοσιεδάδ για την Πριμέρα Ντιβισιόν.

Στην Ντινάμο Δρέσδης (φιλοξενεί τη Μόναχο 1860) είναι τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ Κούτσκε (επιθετικός, 16 γκολ και 7 ασίστ).

«Αναστάτωση» προκλήθηκε στην Σεντ Ετιέν (υποδέχεται την Μπορντό), λόγω δημοσιευμάτων αποχώρησης του τεχνικού Κριστόφ Γκατιέ.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Τότεναμ, η οποία προέρχεται από 9 σερί νίκες. Στη Γουέστ Χαμ δεν υπολογίζονται οι μέσοι Αντόνιο και Ομπιάνγκ.

Η Σοσιεδάδ ταξίδεψε στην έδρα της Σεβίλλης χωρίς τους πολύτιμους Γουίλιαν (επιθετικός, 12 γκολ) και Μαρτίνεθ (αμυντικός).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Καλή η πρόσφατη παράδοση της Νιόρ στην έδρα της Χάβρης, δεν ηττήθηκε στις 3 πιο πρόσφατες επισκέψεις της (2 ισοπαλίες και μία νίκη). Αξίζει η επιλογή της διπλής ευκαιρίας. Αρκετοί βασικοί παίκτες του Γιονγκ Αγιαξ χρησιμοποιούνται από την πρώτη ομάδα, οπότε λογικά θα είναι αδύναμος κόντρα στην Καμπούρ, την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Β’ Ολλανδίας (6 σερί νίκες). Εξαιρετική μπροστά στο κοινό της η Οβιέδο, μετρά σερί 7-1-0 στα 8 πιο πρόσφατα ματς και υποδέχεται την Αλκορκόν, η οποία δεν σκόραρε στα 3 τελευταία. Λογική επιλογή ο «άσος».

2032 ΧΑΒΡΗ – ΝΙΟΡ Χ2 (1,81)
2044 ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ – ΚΑΜΠΟΥΡ 2 (3,05)
2040 ΟΒΙΕΔΟ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ 1 (1,80)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.