Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τρία «πονηρά»…

Τρία «πονηρά»…

ball-ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική για την κανονική διάρκεια.

Η Κερέταρο η οποία έχει αποκλειστεί από τα πλέι οφ, υποδέχεται την ΤΙΓΚΡΕΣ που κρατάει στα χέρια της το τελευταίο εισιτήριο γι’ αυτά.

Το κίνητρο πρακτικά είναι μονόπλευρο (η γηπεδούχος θεωρητικά χρειάζεται βαθμούς για τη νέα σεζόν), η φιλοξενούμενη διαθέτει καλύτερο σύνολο, ενώ θα είναι πλήγμα και για το πρωτάθλημα να μείνει εκτός πλέι οφ.

Περιμένουμε να κάνει το καθήκον της και να πάρει το «διπλό» του 1,91 (κωδικός 2204, τα ξημερώματα της Κυριακής στη 01.00).

Η ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ προέρχεται από 3 νίκες στα 4 τελευταία ματς της Α’ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, τα δίνει όλα για την 9η θέση και το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ Ευρώπης.

Ηττήθηκε μόνο σε 1 από τα 11 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς, «κόβοντας» βαθμούς από τον Αγιαξ, μεταξύ άλλων. Ο προπονητής της Ερνέστ Φάμπερ είναι… γέννημα-θρέμμα της Αϊντχόφεν, υπήρξε για περίπου 10 χρόνια παίκτης της, ενώ θήτευσε στο πλάι του νυν τεχνικού της Φιλίπ Κοκού, ως βοηθός, για ένα χρόνο (σεζόν 2014-15). Η ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ έχει μόνο θεωρητικές ελπίδες να προλάβει τον Αγιαξ στη 2η θέση, ακόμα κι αν καλύψει τη διαφορά 3 βαθμών στα 2 εναπομείναντα ματς, υστερεί στη διαφορά τερμάτων. Θα ρισκάρουμε στη διπλή ευκαιρία «1Χ», που προσφέρεται σε απόδοση 2,40, στον κωδικό 2256 (Κυριακή στις 15.30).

Η ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ με νίκη και «γκέλα» της Ρέιντζερς «σφραγίζει» τη δεύτερη θέση στην Πρέμιερ Σκωτίας, τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Στις τελευταίες δύο εκτός έδρας αποστολές συνέτριψε 7-0 την Νταντί και επικράτησε 2-1 της «σκληροτράχηλης» Σεντ Τζόνστον. Ποιοτικά υπερτερεί της γηπεδούχου ΧΑΡΤΣ και μάλιστα στις τελευταίες 4 επισκέψεις στο Εδιμβούργο έχει απολογισμό 2 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα. Εξάλλου, οι γηπεδούχοι δεν δείχνουν ικανοί να προλάβουν την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα, αφού ούτε ο νέος τεχνικός Κάθρο έχει καταφέρει να τους κάνει ομάδα. Το «διπλό» έχει απόδοση 2,00 (στον κωδικό 2285, την Κυριακή στις 17.00).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.