Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Πονηρά» που… πληρώνουν!

«Πονηρά» που… πληρώνουν!

sports_betting_moneyΤΕΛΕΥΤΑΙΑ αγωνιστική στην Α’ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, «βαθμολογικά αδιάφορη» η ΤΒΕΝΤΕ, καθώς της έχει απαγορευτεί, από τη διοργανώτρια Αρχή, η έξοδος στην Ευρώπη.

Υποδέχεται την ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ, η οποία θέλει μόνο νίκη για να πάρει το εισιτήριο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Πέρα από τη διαφορά στο κίνητρο υπάρχει κι ένα άλλο στοιχείο. Αμεση αντίπαλος της Γκρόνινγκεν για τα πλέι οφ είναι η Χεράκλες, δηλαδή η «μισητή» αντίπαλος της Τβέντε.

Αν ηττηθεί (που είναι λογικό) από την πρωτοπόρο Φέγενορντ (θέλει τον τίτλο) και η Τβέντε χάσει από την Γκρόνινγκεν, στερεί την ευκαιρία στη Χεράκλες να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη. Στο 2,50 το «διπλό», στον κωδικό 1109 την Κυριακή στις 15.30.

ΣΤΗΝ Α’ ΣΟΥΗΔΙΑΣ, η νεοφώτιστη ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ δεν δείχνει καλά σημάδια, καθώς παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία.

Εντονο το πρόβλημα στο σκοράρισμα, δεν έχει βρει δίχτυα στα 5 τελευταία ματς. Τώρα υποδέχεται τη ΧΑΜΑΡΜΠΙ, με την οποία διατηρεί ευνοϊκή παράδοση (3-3-0 στα 6 τελευταία εντός έδρας ματς). Βέβαια, φέτος θα πρέπει να μοχθήσει για να την κερδίσει, καθώς η «μπάγεν» είναι επικίνδυνη ως ομάδα, παίζοντας άριστα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Εχει αντέξει σε δυσκολότερες έδρες (ΑΪΚ και Γκέτεμποργκ), θεωρούμε πώς αν εμφανιστεί σοβαρή, μπορεί να κερδίσει και να «σπάσει» την κακή παράδοση. Το «διπλό» σε απόδοση 2,20 (κωδικός 1124, την Κυριακή στις 16.00).

ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, μας εξιτάρει ο «άσος» της ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ σε απόδοση 2,18 (κωδικός 1216, ξημερώματα Δευτέρας στη 1.00), αφού η «μισητή» αντίπαλος ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ, θα παραταχθεί χωρίς δύο πολύτιμους παίκτες που την «ανεβάζουν» μέσο-επιθετικά.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.