Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Τετράδα» με αποδόσεις… φωτιά!

«Τετράδα» με αποδόσεις… φωτιά!

bomba1ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση Λωζάννη – Τουν. Η ΛΩΖΑΝΝΗ μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε επί της Λουκέρνης «αγκάλιασε» την παραμονή, καθώς δύσκολα η Βαντούζ στα υπόλοιπα 3 ματς θα καλύψει τη διαφορά των 5 βαθμών. Η ΤΟΥΝ «πετάει»:

Απ’ εκεί που πήγαινε για παραμονή, πλέον ονειρεύεται το ευρωπαϊκό «εισιτήριο». Με 4 νίκες στα 5 τελευταία πλησίασε την 5η θέση (πιθανότατα θα ανοίξει για το Γιουρόπα Λιγκ, μέσω Κυπέλλου) στους 3 βαθμούς. Προκλητικές οι αποδόσεις, επιλέγουμε τη Δ.Ε του «Χ2» στο 2,15 (κωδικός 1747, το Σάββατο στις 18.45).

ΠΑΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. Θεωρούμε ότι είναι η κατάλληλη εποχή για… πονηρές σκέψεις. Ακολουθεί η τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Λιμπερταδόρες και κάποιες ομάδες είναι στην… πρίζα, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα.

Μία από αυτές είναι η ΛΑΝΟΥΣ: «Αυτοκτόνησε» στα μέσα της εβδομάδας, έχασε εντός έδρας από τη Σαπεκοένσε. Για να «περάσει» στους «16» της διοργάνωσης πρέπει να μείνει όρθια στην Ουρουγουάης, στην έδρα της Νασιονάλ. Το ματς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη και στη Λανούς ο Αλμιρόν θα κάνει ροτέισον. «Βούτυρο στο… ψωμί» της ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ, η οποία είναι στα «πάνω της» και… καίγεται για βαθμούς, αφού πιστεύει στο «θαύμα» της παραμονής. Πάμε απευθείας στο «διπλό» του 3,25 (κωδικός 1800, το Σάββατο στις 22.00).

ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, δύο ομάδες «ετοιμάζονται» για… τελικούς στο Λιμπερταδόρες και η κλήρωση τις έφερε αντιμέτωπες για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το ματς είναι ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αμφότερες θα «κατέβουν» με πολλές αλλαγές. Το μυαλό θα βρίσκεται στα παιχνίδια που έπονται, θεωρούμε ότι δεν θα τους «χαλάσει» η ισοπαλία. Το «Χ» έχει απόδοση 2,95 (κωδικός 1806, ξημερώματα Κυριακής στην 01.00).

«ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ» η απόδοση του Over στο ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ. Βρίσκεται στο 2,02 (κωδικός 1466, ξημερώματα Τρίτης στις 03.15). Αν λάβουμε υπόψη μας ότι η γηπεδούχος παίζει «ανοιχτά» στην έδρα της και ότι από την άλλη η Ρίβερ… γαζώνει, τότε οι πιθανότητες να πάμε… ταμείο είναι αρκετές.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.