Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Βαρύ κλίμα στη Μάντσεστερ (video)

Βαρύ κλίμα στη Μάντσεστερ (video)

2Η τελευταία προπόνηση της Γιουνάιτεντ στο Κάρινγκτον το πρωί της Τρίτης έγινε σε βαρύ κλίμα. Λίγες ώρες νωρίτερα, αργά το βράδυ της Δευτέρας, όλη η πόλη και μαζί της η Αγγλία, αλλά κι ο κόσμος θρηνούσε τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης στο “Μάντσεστερ Αρένα”. Τα μέτρα ασφαλείας στο αθλητικό κέντρο ήταν κάτι παραπάνω από αυστηρά. Τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ υποδέχτηκαν άνδρες της ασφάλειας και αστυνομικοί που έλεγξαν εξονυχιστικά τα αυτοκίνητα. Ανιχνευτές μετάλλων και οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να προλάβει κάποιο πρόβλημα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήθελε να αναβληθεί το ματς. Η ΟΥΕΦΑ, φυσικά, είχε διαφορετική γνώμη κι απλά ανακοίνωσε ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ακόμα πιο αυστηρά. Ο Πορτογάλος τεχνικός ματαίωσε την συνέντευξή του πριν το ματς λέγοντας ότι “αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε στα τόσα θύματα αυτής της τραγωδίας”.

Ολοι πριν αρχίσει η προπόνηση κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων

europa9

Η αποστολή της Γιουνάιτεντ ταξίδεψε το απόγευμα της Τρίτης για την Στοκχόλμη σε μια προσπάθεια να ζήσουν όσο γίνεται λιγότερο στη πόλη του τελικού και να μην επηρεαστούν από την αγωνία για την έκβασή του. Η ιδέα μετά την τρομοκρατική επίθεση αποδείχτηκε άστοχη καθώς όλοι οι παίκτες ξενύχτησαν μπροστά στην τηλεόραση και τα κομπιούτερ μαθαίνοντας τα τελευταία νέα από τα όσα γινόντουσαν στη πόλη τους.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.