Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τρία «πονηρά» με δελεαστικές αποδόσεις…

Τρία «πονηρά» με δελεαστικές αποδόσεις…

background_v8_s22Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ υποδέχεται τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Οι «πράσινοι» έχουν «πάρει τον αέρα» των αντιπάλων τους, αφού «τρέχουν» 2-4-0 ανεξαρτήτως έδρας, ενώ ως γηπεδούχοι είναι αήττητοι για 18 αναμετρήσεις, έχοντας απολογισμό 16 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Το στοιχείο που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι ότι στα 6 από τα τελευταία 7 ματς με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, οι ομάδες ήταν ισόπαλες στο ημίχρονο και μάλιστα με 0-0. Με τους «πράσινους» να έχουν απουσίες στην επίθεση (Μπεργκ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού) και τους «κυανέρυθρους» να μην έχουν το «εύκολο» γκολ, θεωρούμε αρκετά πιθανό να μην έχουμε νικητή στην ανάπαυλα.

Το «Χ» ημίχρονο έχει απόδοση 2,05 (στον κωδικό 853, την Κυριακή στις 18.15).

ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, η ΝΤΕΦΕΝΣΑ «αντιμετωπίζεται» στις αποδόσεις, ως «η Μπαρτσελόνα» του πρωταθλήματος.

Ναι είναι φορμαρμισμένη, ναι έχει… «κλειδώσει» την άμυνά της, αλλά με αντίπαλο την ΤΙΓΚΡΕ που πάνω – κάτω έχει το ίδιο αγωνιστικό προφίλ ο «άσος» δεν… επιτρέπεται να πληρώνει κοντά στο 1,50.

Για την Αργεντινή… μιλάμε, οι περισσότερες ομάδες «βράζουν» στο ίδιο «καζάνι». Κι επειδή η Τίγκρε στο τελευταίο ματς με τη Σαν Μαρτίν έδειξε καλό πρόσωπο (άσχετα αν έμεινε στο 1-1, από… επιπολαιότητα), θα «κυνηγήσουμε» το «Χ2» της «διπλής ευκαιρίας» με απόδοση 1,99 (κωδικός 915, την Κυριακή στις 20.00).

ΣΤΗΝ Α’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ, η ΣΑΝΤΟΣ υποδέχεται την ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ. Η γηπεδούχος βγήκε φαβορί στις αποδόσεις Γιατί; Επειδή έκανε… πλάκα, σε αδιάφορο ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες, με την Σπόρτινγκ Κριστάλ;

Πάντως, στο πρωτάθλημα έως τώρα έχει ηττηθεί στην πρεμιέρα από τη Φλουμινένσε (εκτός με 3-2), ενώ την περασμένη εβδομάδα της… βγήκε η γλώσσα (και είχε τύχη) για να νικήσει με το ισχνό 1-0 την Κοριτίμπα (εντός). Η Κρουζέιρο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δείχνει πιο έτοιμη. Αδικείται από το 1-1 στην έδρα της Σπορτ Ρεσίφε, στην επανάληψη είχε «τρεξίματα» και τέσσερις κλασικές χαμένες ευκαιρίες. Μας εξιτάρει το «διπλό» του 3,20 (κωδικός 901, την Κυριακή στις 22.00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «ΕΓΩΪΣΜΟΣ» κάνει… ΠΑΤΑΓΟ

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.