Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Πονηρά» από την Βραζιλία…

«Πονηρά» από την Βραζιλία…

brazil-serieaΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ξεκίνησε το… πάρτι των εμβόλιμων αγωνιστικών. Εκεί, η Ομοσπονδία δεν «βάζει μυαλό», οι ομάδες παίζουν ακατάπαυστα, ακόμη και σε «ημερομηνίες ΦΙΦΑ», δηλαδή χωρίς τους διεθνείς παίκτες. 

Το… τοπίο που διαμορφώνεται «βοηθάει» τις εκπλήξεις. Στο ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ (Α’ κατηγορία), ο «άσος»… φλερτάρει με το «1,50».

Είναι πολύ «χαμηλός» για ομάδα που παίζει με τη… φωτιά, η γηπεδούχος έχει δεχθεί γκολ και στα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος, η επιθετική φιλοσοφία του τεχνικού Αμπέλ Μπράγκα μετατρέπει τα παιχνίδια της σε «ροντέο». Η φιλοξενούμενη δεν έχει νίκη (0-1-3), ωστόσο η εικόνα της δεν είναι κακή.

Μάλιστα, βάσει ευκαιριών άξιζε πολλά περισσότερα στην ήττα από την Κοριτίμπα, ενώ είναι «δουλεμένη» στις αντεπιθέσεις, λογικά θα βρει χώρους στο «Μαρακανά». Το «Χ2» της «διπλής ευκαιρίας» έχει απόδοση 1,96 (κωδικός 1383, ξημερώματα Τετάρτης στις 02.00).

ΤΣΕΚΑΡΟΝΤΑΣ τις αποδόσεις στην εμβόλιμη αγωνιστική της Β’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ, βρήκαμε ένα ξεκάθαρο (στα μάτια μας), λάθος. Η ΓΚΟΪΑΣ φιλοξενεί την ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ και προσφέρεται ως ξεκάθαρο φαβορί. Μία ομάδα που βρίσκεται σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού, παραμένει χωρίς νίκη και έχει σοβαρό πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Αλλαξε προπονητή, ωστόσο είναι αρκετά δύσκολο να… αλλάξει άμεσα εικόνα. Η φιλοξενούμενη είναι δεύτερη, με 3 νίκες σε 4 αγωνιστικές, ενώ η μέχρι τώρα πορεία της δικαιολογεί τον στόχο που έβαλε στην αρχή της σεζόν, δηλαδή την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια». Δείχνει ικανή να κάνει την «ζημιά». Κοιτάμε το «διπλό» του 4,40 και το «Χ» (3,15) της κάλυψης (στον κωδικό 1380, ξημερώματα Πέμπτης στις 02.30).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.