Είστε εδώ : Αρχική > editorial > Προσοχή… παγίδες

Προσοχή… παγίδες

prosoxi-ergaΟι περιορισμένες στοιχηματικές επιλογές απαιτούν καλύτερο… διάβασμα και ακόμα περισσότερη προσοχή. Οχι μόνο από τους παίκτες, αλλά και τους μπουκ. Οταν η σύνθεση του κουπονιού στηρίζεται σε φιλικά εθνικών ομάδων και το πρωτάθλημα Βραζιλίας είναι λογικό όλοι να αναζητούν τις ευκαιρίες.

Για παράδειγμα υπάρχουν πολλά φιλικά παιχνίδια αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων που προετοιμάζονται για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Αντίθετα με τους παίκτες και τους μπουκ φυσικά, τους προπονητές δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αποτέλεσμα, αλλά η δοκιμή κάποιων συστημάτων ή ποδοσφαιριστών. Κι εκεί μπορεί να γίνει το… λάθος. Αν το κάνει ο μπουκ κερδίζει ο παίκτης που θα προβλέψει σωστά.

Μεγάλο ενδιαφέρον στοιχηματικά παρουσιάζει το πρωτάθλημα στη Βραζιλία. Οι αθεόφοβοι έχουν βάλει εμβόλιμη αγωνιστική τη στιγμή που απουσιάζουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές. Ετσι έχουμε το φαινόμενο μια ομάδα να έχει δύο διεθνείς, τρεις τιμωρημένους, δύο τραυματίες και να πρέπει να παίξει στα στάνταρ που ξέρουμε αμέσως μετά από ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο. Μύλος! Γι’ αυτό και χρειάζεται περισσότερο διάβασμα για να ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει σε κάθε ομάδα.

Πολύ περισσότερο που το πρωτάθλημα στη χώρα αυτή μοιάζει σε αρκετά με το δικό μας. Σε νοοτροπία των παραγόντων και άλλα πολλά. Για παράδειγμα η Σάντος αντιμετωπίζει τη Μποταφόγκο και η ομάδα που δόξασε ο Πελέ άλλαξε προπονητή. Μόνο που δεν το ζήτησε ο πρόεδρός της. Αντίθετα σύρθηκε στην αλλαγή εξ αιτίας της απαίτησης των οπαδών της!

Περισσότερο φυσιολογικά είναι τα πράγματα στο μπάσκετ. Εκεί οι μάχες των πλέι οφ βρίσκονται στο κρισιμότερο σημείο τους. Στα δικά μας η μάχη των «αιωνίων».

Τελικοί στο μπάσκετ…

Την Πέμπτη στις 21.00 στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός παίζει ο τελευταίο του χαρτί για να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών κι ο Ολυμπιακός έχει τη μοναδική ευκαιρία μια μια νίκη να… καθαρίσει το πρωτάθλημα. Κομβικό ματς έτσι κι αλλιώς πολύ περισσότερο μετά το γεμάτο απρόοπτα και αγωνία αγώνα των δύο ομάδων το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο ΣΕΦ.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στις 4.00 τα ξημερώματα υπάρχει το θεαματικό μπάσκετ από τους μετρ του είδους. Κλίβελαντ Καβαλίερς εναντίον Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους γηπεδούχους να κυνηγούν τη πρώτη τους νίκη στον τρίτο αγώνα της σειράς. Ο Κώστας Ζαφείρης στη σελίδα 26 έχει μια σύγκριση των αντιπάλων με τα δυνατά και αδύνατα τους σημεία.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.