Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο Πονηρός στη Βραζιλία

Ο Πονηρός στη Βραζιλία

2Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ μετά το… ξέσπασμα στο ματς με την Πόντε Πρέτα (νίκη με 3-0, η πρώτη στο πρωτάθλημα), ήταν πάλι για… λύπηση στην έδρα της Κρουζέιρο. Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, με κακή κυκλοφορία της μπάλας και αρκετά «φοβισμένη». Από την άλλη η ΑΒΑΪ πήρε με… τσαμπουκά 1-1 από τη Φλαμένγκο, ενώ είχε προηγηθεί η άδικη ήττα με 1-0 στην έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο. Στηριζόμαστε, λοιπόν, στην αγωνιστική βελτίωση των φιλοξενούμενων και ποντάρουμε στο «διπλό» του 3,50 (κωδικός 1781, ξημερώματα Πέμπτης στις 01.30).

ΣΤΟ τεύχος της περασμένης Παρασκευής πήραμε το ρίσκο με το «Over 1,5 στο ημίχρονο» της αναμέτρησης Παλμέιρας – Φλουμινένσε και δικαιωθήκαμε. Το ματς έληξε 3-1, στο πρώτο 45λεπτο οι γηπεδούχοι κέρδιζαν 2-1. Θα συνεχίσουμε το ίδιο… τέμπο, δηλαδή θα «κυνηγήσουμε» γκολ στην Α’ Βραζιλίας, παρατηρούμε ότι παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια, οι ομάδες έχουν ρυθμό, «βλέπουμε» πολλές ευκαιρίες – τελικές. Ακόμη είναι νωρίς, η κούραση δεν έχει «μιλήσει». Εστιάζουμε στο ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ. Η γηπεδούχος έχασε εντός 6-3 από την Γκρέμιο και στο… καπάκι 3-2 από την Πόντε Πρέτα, στο τελευταίο ματς, μάλιστα, είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών και… άγγιξε την ισοφάριση (3-3). Η Βάσκο στην πρώτη «εξάδα» αγώνων «μετράει» 5 Over, 4 Goal – Goal και Over 3,5, αριθμοί που… φωτογραφίζουν τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται. Θα ποντάρουμε στο Over 3,5 με απόδοση 2,95 (κωδικός 1797, ξημερώματα Πέμπτης στις 03.45).
ΦΑΒΟΡΙ «βγήκε» στις αποδόσεις η ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ για την αναμέτρηση με την ΓΚΡΕΜΙΟ. Οχι με ελαφρύ προβάδισμα, η νίκη της «πληρώνει» με 2,15. Κι όμως αγνοεί το «τρίποντο» στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, ενώ όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο τεύχος τα παιχνίδια της γίνονται… ροντέο. Αν δεν αλλάξει κάτι… δραματικά στην εικόνα της «Φλου», η Γκρέμιο έχει πολλές ελπίδες (περισσότερες απ’ ότι δείχνουν οι αποδόσεις) να αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα από το «Μαρακανά», άλλωστε είναι ομάδα που αποδίδει καλύτερα μακριά από την έδρα της. Κέρδισε 2-0 στην Παραναένσε, έχασε 4-3 στην Σπορτ Ρεσίφε, παίζοντας με… αναπληρωματικούς και κέρδισε 6-3 (!) στην έδρα της Σαπεκοένσε. Μας δελεάζει το «διπλό» του 2,90 (κωδικός 1828, ξημερώματα Παρασκευής στις 03.00).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.