Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Δαυίδ Αμανατίδης: «Παιχνίδι» με… γκολ!

Δαυίδ Αμανατίδης: «Παιχνίδι» με… γκολ!

goalΑμφίρροπες «μάχες» περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι. Σέντρα έχουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα πλαισιώνεται κυρίως με παιχνίδια από Ιρλανδία, Αργεντινή και Βραζιλία.

Στην Πολωνία U21 (υποδέχεται τη Σλοβακία) δημιουργήθηκε «θέμα» με τις κλήσεις, καθώς η Νάπολι έβαλε «φρένο» και δεν συμπεριελήφθησαν στην αποστολή οι Μίλικ (επιθετικός) και Ζιελίνσκι (μέσοις).

«Φωνές» για τη διαιτησία στην Ουρακάν, ενόψει του εντός έδρας ματς με την Ουνιόν Σάντα Φε. Στελέχη της διοίκησης κατήγγειλαν πως υπάρχει σχέδιο υποβιβασμού της ομάδας από την Ομοσπονδία.

Με ελλείψεις η Φιγκεϊρένσε (φιλοξενείται από την Παρανά). Τιμωρημένοι είναι οι πολύτιμοι χαφ Ζε Αντόνιο και Ντουντού.

«Πλήγμα» για τη Ροζάριο η απουσία του πολύτιμου επιθετικού Ρούμπεν (5 γκολ) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάνφιλντ.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Στη Φινλανδία, η Λάχτι φιλοξενεί την Ιλβες. Οι γηπεδούχοι παίζουν συντηρητικά και πρώτο τους μέλημα είναι η άμυνα και… συνηθίζουν τις ισοπαλίες. Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21, η Σουηδία «αδικείται» από τις αποδόσεις στην αναμέτρηση με την Αγγλία. Οι Σκανδιναβοί είναι ικανοί να αποφύγουν την ήττα. Για την ίδια διοργάνωση, η οικοδέσποινα Πολωνία αντιμετωπίζει τη Σλοβακία. Φαβορί οι Πολωνοί, ενώ το επιθετικό στυλ των Σλοβάκων αυξάνει τις πιθανότητες για Over. Πολλά γκολ περιμένουμε και στη συνάντηση Γκοϊάς – Α Μπε Σε Νατάλ, για τη Β’ Βραζιλίας.

1838 ΛΑΧΤΙ – ΙΛΒΕΣ Χ (2,80)
1843 ΣΟΥΗΔΙΑ (U21) – ΑΓΓΛΙΑ (U21)   (1,82)
1853 ΠΟΛΩΝΙΑ (U21) – ΣΛΟΒΑΚΙΑ (U21) OVER   (1,75)
1868 ΓΚΟΪΑΣ – Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ OVER    (1,75)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.