Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Εικονική πραγματικότητα…

Εικονική πραγματικότητα…

virtual-realityΣτο τέλος θα αποδεχτούμε ότι αυτό που νομίζουμε είναι και αυτό που συμβαίνει.Η εποχή της εικονικής πραγματικότητας ξεκίνησε από τον κόσμο του θεάματος και σταδιακά εξαπλώνεται στους περισσότερους τομείς της καθημερινότητας.

Στα τυχερά παιχνίδια αποτελεί καθεστώς εδώ και πολλά χρόνια με τους εξομοιωτές των καζίνο, των ιπποδρομιών και των πάσης φύσεως αθλητικών στοιχημάτων.Στο γιατί συμβαίνει αυτό η απάντηση είναι πολύ απλή.

Πρόκειται για επιλογή που μας βγάζει από τη σκληρή πραγματικότητα,είναι μια κίνηση φυγής όχι από το ίδιο το τυχερό παιχνίδι αλλά από τα αρνητικά βιώματα που συσσωρεύτηκαν στην πολυετή και υπεύθυνη σύγκρουση με τις πιθανότητες.

Η γκανιότα και οι πιθανότητες υπάρχουν παντού όμως στις διαδικασίες της εικονικής πραγματικότητας απουσιάζει το κόστος της υπεύθυνης επιλογής και η κάθε αποτυχία αποδίδεται κατά 90% στην τύχη.Αντίθετα στις υπό πραγματικές συνθήκες διαδικασίες υπεύθυνος κατά 90% είναι ο ίδιος ο παίκτης.

Αν δεχτούμε ότι δεν υπάρχουν πλέον τυχερά παιχνίδια παρά μόνο ψυχαγωγικά τότε η εικονικές διαδικασίες μπορεί να γίνουν κατανοητές και αποδεκτές. Ποιος όμως και με ποια κριτήρια θα κάνει αυτόν τον προσδιορισμό όταν οι οικονομικές απώλειες είναι παραπλήσιες;

Πολύπλοκο και πολυδιάστατο το θέμα μέσα σε περιβάλλον που ολοένα αφαιρεί το δικαίωμα της επιλογής, και αναδεικνύει ως ανώτερο ρυθμιστή τις θετικές η αρνητικές πάσης προέλευσης συμπτώσεις.

Ακόμα και αυτές οι ταραγμένες στιγμές της παγκοσμιοποίησης μοιάζουν με βότσαλα και πέτρες που πέφτουν με την οποιαδήποτε σφοδρότητα πάνω στα νερά μιας χαοτικής λίμνης Μέσα σε χρόνο ρεκόρ όμως οι κυματισμοί που δημιουργούν εξαφανίζονται μέχρι να δημιουργηθούν νέοι κυματισμοί που με τη σειρά τους περνάνε στην ιστορία.

Κυματισμοί που δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας τρικυμίας η οποία όμως όταν καταλαγιάσει θα έχει μείνει στη μνήμη μόνων αυτών που βρέθηκαν στα κύματα της.

——-Επισκεφτείτε τη σελίδα LATIN-PONTARISMA για να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία για τα πρωταθλήματα της ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΚΥΡ.(02.00) 2038. ΑΤΛΑΝΤΑ Γ.-ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ ΟVER 3,5 (2.25)

KYΡ.(16.00) 2088 ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ-ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ G/G (1,70)
ΚΥΡ. (22.00) 2128 ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ G/G (1,60)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.