Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Δ. Αμανατίδης: Προσοχή στα «καλοπληρωμένα»!

Δ. Αμανατίδης: Προσοχή στα «καλοπληρωμένα»!

goal_line_technolofy_funnyΠρεμιέρα σε Κύπελλο Συνομοσπονδιών και Euro Under 21, πλήρης αγωνιστική δράση στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, αλλά και στα σκανδιναβικά πρωταθλήματα.

Το Κυπέλλο Συνομοσπονδιών διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας, με τις 8 ομάδες που λαμβάνουν μέρος, να χωρίζεται σε δύο ομίλους. Στον 1ο συμμετέχουν Ρωσία, Νέα Ζηλανδία, Πορτογαλία, Μεξικό και στον 2ο Καμερούν, Χιλή, Αυστραλία και Γερμανία. Στα ημιτελικά προκρίνονται, οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

Η τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 21, διεξάγεται στην Πολωνία. Τρεις όμιλοι των 4 ομάδων, στα ημιτελικά προκρίνονται οι πρώτες και η καλύτερη 2η.

Στην Αργεντινή, η Εστουδιάντες απέλυσε τον τεχνικό Βίβας, μετά το «κάζο» με την ήττα στο Κύπελλο από την Πασίφικο (ομάδα 6ης κατηγορίας)! Με τον 3ο τερματοφύλακα θα παραταχθεί η Ρασίνγκ στο ντέρμπι με την Ρίβερ Πλέιτ, ενώ η Νιούελς θα παίξει με υπηρεσιακό και χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας, με την Λανούς.

Στη Β’ Βραζιλίας, παραιτήθηκαν μεσοβδόμαδα οι τεχνικοί Λέο Κόντε και Βάλντεμαρ Λέμος από τους πάγκους των Κλαμπ Ρεγκάτας και Ναούτικο, αντίστοιχα. Στην πρώτη χρέη υπηρεσιακού εκτελεί ο βοηθός Λέο Σένα, ενώ στη δεύτερη θα κάνει ντεμπούτο ο κόουτς Μπέτο Κάμπος. Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται και η Σάντα Κρουζ (συνεχίζει με υπηρεσιακό). «Τέλος» και ο τεχνικός Ζουλίνιο Καμάργκο από την Μπόα. Σε ουδέτερο η αναμέτρηση Οέστε – Αμέρικα Μινέιρο, σημαντικές απουσίες αντιμετωπίζει η Ιντερνασιονάλ, που φιλοξενείται από τη Σάντα Κρουζ.

——-Επισκεφτείτε τη σελίδα LATIN-PONTARISMA για να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία για τα πρωταθλήματα της ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα στάνταρ)

1984 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U21 – ΣΕΡΒΙΑ U21 1  (1,72)
2114 ΓΕΡΜΑΝΙΑ U21 – ΤΣΕΧΙΑ U21 1  (1,53)
2118 ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΧΙΛΗ 2   (1,50)

Στην πρεμιέρα της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών, θα στηρίξουμε Πορτογαλία και Γερμανία, κόντρα σε Σερβία και Τσεχία, αντίστοιχα. Ιβηρες και «πάντσερ» διαθέτουν καλή «φουρνιά» παιχτών, προέρχονται από αήττητο σερί στα προκριματικά της διοργάνωσης και προβάλλουν ως δύο από τα φαβορί μέχρι και για την κατάκτηση του τίτλου. Η δις κάτοχος του Κόπα Αμέρικα Χιλή, θα παραταχθεί με όλα της τα «αστέρια» στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, ξεκινά με το «δεξί» επί του Καμερούν.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα καλοπληρωμένα)

2002 ΜΠΟΑ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ 2 (2,90)
2036 ΜΠΡ. ΠΕΛΟΤΑΣ – ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ 1 (2,25)
2046 ΟΕΣΤΕ – ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝ. 2 (2,50)

Με ρίσκο κινούμαστε στη Β’ Βραζιλίας, άλλωστε κάτι τέτοιο θεωρείται δεδομένο, καθώς οι ομάδες παίζουν ανά 3 ημέρες. «Μάχη» ουραγών το Μπόα – Ναούτικο, αλλαγή προπονητή στη φιλοξενούμενη, η οποία υπερέχει αγωνιστικά, αλλά είναι επηρεασμένη από οικονομικά προβλήματα. Τυχερή στα τελευταία παιχνίδια η Βίλα Νόβα, η Πελότας στοχεύει σε επιστροφή στις νίκες. Ποιοτική η Αμέρικα Μινέιρο, μπορεί να βάλει «τέλος» στο αήττητο σερί της Οέστε, η οποία «μετρά» 3 σερί ισοπαλίες με «μπόλικη» δόση τύχης.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Φουλ του Χ)

2010 ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ Χ (2,85)
2093 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ Χ (3,15)
2128 ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ Χ (3,10)

Σε φόρμα βρίσκεται η Αρσεναλ Σαραντί στην Αργεντινή, καθώς πορεύεται με 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια. Η Γοδόι δεν είναι εύκολος αντίπαλος, έχει υποστεί μόλις 1 ήττα στα 6 πρόσφατα. Ρίσκο στην ισοπαλία. Το Μεξικό διαθέτει σοβαρό σύνολο, μπορεί να βάλει δύσκολα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία. Τοπικό ντέρμπι «μίσους» του Ρίο με κοινή έδρα (Μαρακάνα), το Φλουμινένσε – Φλαμένγκο, πρωταρχικός στόχος για τις δύο ομάδες, η αποφυγή της ήττας. Ποντάρουμε στη «μοιρασιά».

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.