Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ρίσκο από τη Νότια Αμερική

Ρίσκο από τη Νότια Αμερική

200Στην εμβόλιμη αγωνιστική της Β’ Βραζιλίας, αξίζει να ρισκάρουμε στο Over στην αναμέτρηση της ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ με αντίπαλο τη ΣΕΑΡΑ. Οι δύο ομάδες είναι αλλοπρόσαλλες, αυτό που μας ενδιαφέρει όμως, είναι το γεγονός πως τα τελευταία παιχνίδια παίζουν «ανοιχτά», χωρίς σκοπιμότητες. Δεν «μπλέκουμε» με σημείο, άλλωστε το να σημειωθούν περισσότερα από… 2,5 τέρματα, έχει αρκετά ικανοποιητική απόδοση. Πάμε με το Over του 2,00 (κωδικός 684, ξημερώματα Τετάρτης στις 03.30).

ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, η ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ διανύει τη χειρότερη «στιγμή» της στο πρωτάθλημα, όμως στο εκτός έδρας ματς με την υποβιβασμένη ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ έχει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να… καθαρίσει την υπόθεση «παραμονή». Η επιλογή μας ενισχύεται από το ρεπορτάζ, που αναφέρει ότι η γηπεδούχος θα παίξει για δεύτερο σερί ματς με αρκετούς νεαρούς. Το «διπλό» έχει απόδοση 2,95 (κωδικός 767, την Πέμπτη στις 23.10).

ΣΤΗΝ Α’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος (σε 8 αγωνιστικές) είναι η ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ. Φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ουδείς περίμενε τόσο δυναμικό ξεκίνημα, αν αναλογιστούμε ότι δεν κινήθηκε «ζωηρά» στις μεταγραφές και το ρόστερ της στερείται ποιότητας. Ομως παρουσιάζεται συμπαγής, είναι «ομάδα» και την Κυριακή έβαλε δύσκολα στην πρωτοπόρο Κορίνθιανς, μάλιστα βάσει ευκαιριών αδικείται από το 0-0. Αυτοί είναι οι λόγοι που… διαφωνούμε με το σετ αποδόσεων για τον εκτός έδρας αγώνα της Κοριτίμπα με την ΓΚΡΕΜΙΟ. Αδικούνται οι φιλοξενούμενοι, τη στιγμή που δεδομένα η γηπεδούχος δυσκολεύεται στο γκολ όταν παίζει μπροστά στο κοινό της, στα δύο πιο πρόσφατα ματς στο Πόρτο Αλέγκρε κέρδισε με… ζόρια τις Βάσκο και Μπαΐα. Το «Χ2» της «διπλής ευκαιρίας» έχει απόδοση 2,28 (κωδικός 773, ξημερώματα Παρασκευής στις 03.00).

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ… ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ποντάρουμε στο δελεαστικό «διπλό» της ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ. Θέλει πάση θυσία τη νίκη (παλεύει για «έξοδο» στο Λιμπερταδόρες), ενώ η γηπεδούχος ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ είναι βαθμολογικά αδιάφορη. «Σύμμαχός» μας και η φετινή παρουσία των «κόκκινων» στα εκτός έδρας ματς, από τις 12 Δεκεμβρίου έως σήμερα, σε 8 «εξορμήσεις» έχουν 6 νίκες! Το «διπλό» έχει απόδοση 2,35 (κωδικός 776, ξημερώματα Παρασκευής στις 03.30).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.