Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο “πονηρός” στη Βραζιλία

Ο “πονηρός” στη Βραζιλία

ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ στη Β’ Βραζιλίας, στεκόμαστε στην αναμέτρηση της ΝΑΟΥΤΙΚΟ απέναντι στη ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ. Η γηπεδούχος προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο χρειάζεται περισσότερη βελτίωση, για να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή. Ταλανίζεται από σοβαρά οικονομικά προβλήματα, έχει την χειρότερη άμυνα και επίθεση της κατηγορίας, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του πρώτου σκόρερ Βινίσιους (ε. 6/3). Η φιλοξενούμενη εντυπωσιάζει: Αν και νεοφώτιστη, παραμένει σταθερά στην κορυφή, ενώ προέρχεται από σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με την Γκουαρανί. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα και επίθεση στη Β’ κατηγορία. Θεωρούμε ότι θα βρει χώρους στο «Αρένα Περναμπούκο» και θα μας δώσει το «καλοπληρωμένο διπλό» με απόδοση 2,45 (κωδικός 704, ξημερώματα Τετάρτης στις 03.30).

ΣΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ» κατηγορία της Βραζιλίας η ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ ταξιδεύει «πληγωμένη» στην Μπαΐα για να παίξει με τη ΒΙΤΟΡΙΑ, έχει απουσίες και εσωτερικά προβλήματα. Μετά την ήττα από τη Φλαμένγκο οι οπαδοί της έκαναν εκτεταμένα επεισόδια (εδώ και καιρό είναι σε… πόλεμο με τη διοίκηση), ενώ σκοτώθηκε από σφαίρα στο στήθος ένας 27χρονος υποστηρικτής της. Το κλίμα είναι «βαρύ» (και πένθιμο) στα αποδυτήρια, ενώ την ίδια ώρα οι δικηγόροι του συλλόγους ψάχνουν «νομικά τρικ» για να αποφύγουν τη «βαριά» τιμωρία της ομάδας από την Ομοσπονδία. Η Βιτόρια που «ανεβαίνει» αγωνιστικά στα εκτός έδρας ματς (το πιο πρόσφατο 0-0 με την Μπαΐα ήταν «μαγική εικόνα, άξιζε τη νίκη) έχει το προβάδισμα. Γι’ αυτό ποντάρουμε στον «άσο» με απόδοση 2,05 (κωδικός 792, ξημερώματα Πέμπτης στις 03.45).

ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ στο ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ ΟΥΝΙΔΑ – ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ (Β’ Αργεντινής) είναι μονόπλευρο. Η γηπεδούχος «παλεύει» με νύχια και με δόντια για να σωθεί, το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει ξυπνήσει. Ο «άσος» έχει απόδοση 2,20 (κωδικός 834, την Πέμπτη στις 20.30). Καλύτερη ομάδα η ΤΣΑΚΑΡΙΤΑ από τη ΛΟΣ ΑΝΤΕΣ (επίσης Β’ Αργεντινής), παίζουμε το «διπλό» του 2,45 είναι δελεαστικό (κωδικός 847, ξημερώματα Παρασκευής στις 03.05).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.