Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Σταύρος Κολίλας: Με τα «Παιδιά του Ιούδα»

Σταύρος Κολίλας: Με τα «Παιδιά του Ιούδα»

Προκαλεί εντύπωση η επιμονή των στοιχηματικών εταιριών να προσφέρουν αποδόσεις φαβορί σε ορισμένες ομάδες, είτε σε εγχώριες διοργανώσεις, είτε στα Κύπελλα Ευρώπης. Το τελικό πόρισμα βγαίνει με τη λήξη των αγώνων, ωστόσο ας μας επιτρέψουν να έχουμε αντιρρήσεις. Πριν από μια εβδομάδα παρουσίασαν «τρελό» φαβορί την Τρέντσιν κόντρα στην Μπνεί Γιεχούντα. Στο 1-1 τελείωσε το ματς που αφήνει ανοικτή την υπόθεση πρόκριση. Η εμμονή με την Τρέντσιν συνεχίζεται, καθώς στο γήπεδο της Πετάχ Τικβά, η σλοβάκικη ομάδα θα πρέπει να δικαιολογήσει την απόδοση του «διπλού», σαν ομάδα που προέρχεται από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δικαίωμα των μπουκ να βλέπουν φαβορί την Τρέντσιν, όπως παραμένει δικαίωμα μας να ποντάρουμε ακόμα μια φορά στα «στα Παιδιά του Ιούδα».

Σαφώς πιο έξυπνη η επιλογή της απόδοσης του «διπλού» της Μάλμε στο ουδέτερο της Στρούμιτσα κόντρα στη Βάρνταρ των Ρώσων ιδιοκτητών. Η πρωταθλήτρια Σκοπίων έκλεψε την ισοπαλία 1-1 στην Σουηδία, όμως η δυναμικότητα της Μάλμε της επιτρέπει να φύγει νικήτρια από το μικρό γήπεδο, το οποίο επιλέχτηκε ως έδρα στις σκοπιανές ομάδες, καθώς το μεγάλο στάδιο της πρωτεύουσας ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (8 Αυγούστου) ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ.

* Η επιβλητική νίκη (5-0) της Καραμπάγκ στο γήπεδο της, μηδενίζει τις πιθανότητες της Σαμτρέντια για πρόκριση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η πρωταθλήτρια Γεωργίας δεν μπορεί να πετύχει νίκη κύρους, σε απόδοση που δεν συνυπολογίζει την άνεση της Καραμπάγκ η οποία σκέφτεται τον επόμενο γύρο και τη νικήτρια του ζευγαριού, Κούκεσι – Σερίφ Τιράσπολ.

* Κάτι περισσότερα θα γνωρίζουν περί Ντουντελάνζ οι εταιρίες, αλλιώς γιατί να ανέβαζαν το μεσημέρι της Δευτέρας το «διπλό» του ΑΠΟΕΛ πάνω από την απόδοση 2,00! Κάπου στο 1,75 βρισκόταν η αρχική απόδοση της νίκης του ΑΠΟΕΛ, μια ημέρα μετά την «ύπουλη» επικράτηση 1-0 του πρώτου αγώνα. «Διπλό» έστω με δυσκολία.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

ΤΡΙ.(19.00) 1354 ΒΑΡΝΤΑΡ – ΜΑΛΜΕ 2 (1,85)
ΤΡΙ.(20.00) 1363 ΣΑΜΠΤΡΕΝΤΙΑ – ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ 1 (3,40)
ΤΕΤ.(19.00) 1443 ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ – ΑΠΟΕΛ 2 (2,00)
ΠΕΜ.(20.00) 1499 ΜΠΕΪ ΓΙΕΧΟΥΝΤΑ – ΤΡΕΝΤΣΙΝ 1 (3,25)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.