Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Σταύρος Κολίλας: Σαν το χταπόδι στο βράσιμο…

Σταύρος Κολίλας: Σαν το χταπόδι στο βράσιμο…

Εχουμε κάθε δικαίωμα αμφισβήτησης των αποδόσεων μέχρι η… αυτοψία να αποδείξει το αντίθετο. Οι εταιρίες παίρνουν τα μέτρα τους, επιλέγοντας να περάσουν με υπομονή στα ράφια των σούπερ μάρκετ που καθορίζουν την αγορά. Οι αρχικές αποδόσεις μοιάζουν με τις τιμές της λαχαναγοράς του Ρέντη, όπου με το άνοιγμα των αποθηκών η τομάτα πωλείται σχεδόν παντού στην ίδια τιμή.

* Τον Ολυμπιακό χρίζουν φαβορί κόντρα στην Παρτίζαν, με το όνομα, την πρότερη πορεία στην Ευρώπη και την παράδοση που τον θέλει να «καθαρίζει» με βαλκανικές ομάδες. Καμία άλλη πειστική αιτία στον ορίζοντα του Σαρωνικού. Το γήπεδο της Παρτίζαν θα είναι γεμάτο με ντόπιους οπαδούς λόγω απαγόρευσης προέλευσης οργανωμένων από την Αθήνα (η απαγόρευση ισχύει για τους Σέρβους στο Φάληρο, πάντα υπό τον φόβο συμμαχίας με τους φανατικούς του Ερυθρού Αστέρα). Επίσης, η Παρτίζαν με νέο προπονητή φέτος, βρίσκεται πιο μπροστά στην προετοιμασία με 2 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ και ένα στο πρωτάθλημα, την ώρα που ο Ολυμπιακός ασχολείται με τα φιλικά και τους απόντες. Καμία αντίρρηση περί σοβαρών πιθανοτήτων του Ολυμπιακού να προκριθεί, όμως ήττα τύπου 2-1, 3-1 την κρατά στο παιχνίδι.

* Στον παρθενικό αγώνα της στο Τσάμπιονς Λιγκ, σου λένε ότι η Βιτόρουλ Κονστάντσα διαθέτει ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ με το έμπειρο σύνολο. Για κυπριακές ομάδες ακούμε, για… τεθωρακισμένα ρόστερ γεμάτα ξένους που κάνουν τη διαφορά σε πολλά πρωταθλήματα μιλάμε. Τρίτος γύρος και καμία κυπριακή ομάδα δεν έχει αποκλειστεί.

* Φοβούνται την έκπληξη στο Αμπερντίν, όπου το «διπλό» μαζεύτηκε σαν το χταπόδι στο βράσιμο. Πονηρά τα σκαμπανεβάσματα σε αυτό το ζευγάρι.

* Το σετ αποδόσεων στο Αούστρια Βιέννης – ΑΕΛ είναι για σεμινάριο, όπου ο ομιλητής θα πρέπει να καταναλώσει πολύ ενέργεια να πείσει το κοινό ότι αυτή η Αούστρια αξίζει να κερδίσει με 2 γκολ διαφορά την ΑΕ Λεμεσού. Δεν μπορεί αλλιώς να δικαιολογηθεί το 1,50 των γηπεδούχων.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4
ΤΡΙ.(21.45) 2465 ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 (2,65)
ΤΕΤ.(21.00) 2436 ΒΙΤΟΡΟΥΛ – ΑΠΟΕΛ 2 (2,60)
ΠΕΜ.(20.00) 734 ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ 2 (3,85)
ΠΕΜ.(22.05) 740 ΑΟΥΣΤΡΙΑ Β. – ΑΕΛ 2 (5,40)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.