Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Σταύρος Κολίλας: Για τη νίκη η Νίκαια!

Σταύρος Κολίλας: Για τη νίκη η Νίκαια!

Με εξαίρεση τέσσερις περιπτώσεις, στις πρώτες αναμετρήσεις του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, οι αποδόσεις έδειξαν την σωστή κατεύθυνση. Μόνο οι Σέλτικ, Σάλτσμπουργκ, Καραμπάγκ και Κοπεγχάγη δεν κατάφεραν να δικαιολογήσουν την κρίση των εταιριών. Θέλοντας ή μη, η τάση της αγοράς επηρεάζει τις επιλογές. Είναι αρκετά νωρίς για να γνωρίζουμε που θα «πέσουν» τα πακέτα. Τώρα είναι καιρός να ασχοληθούμε με τα πιθανά λάθη των μπουκ. Ο Αγιαξ τιμώρησε τη διπρόσωπη Νις του πρώτου αγώνα, επιστρέφοντας στο Αμστερνταμ με την ισοπαλία που του επιτρέπει να σχεδιάσει με ηρεμία τη ρεβάνς, όση ηρεμία προσφέρει το 1-1.

Οι γαλλικές εφημερίδες έκριναν αρνητικό το σκορ και θεώρησαν ότι η Νις ήταν ανέτοιμη αγωνιστικά. Μια εβδομάδα αργότερα τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, ιδιαίτερα σε φυσική κατάσταση και στρατηγικό σχεδιασμό. Οσο μεγάλο όνομα κι αν είναι ο Αγιαξ, όσο και αν ο αντίπαλός του είναι άπειρος στην Ευρώπη, η Νις δεν παύει να είναι μια γαλλική ομάδα γεμάτη ταλέντο και καθαρή ποδοσφαιρική… τρέλα! Ως εκ τούτου, θεωρούμε ότι η απόδοση του «διπλού που ξεπερνάει 4,00 αδικεί κατάφωρα τη Νις.
* Παρατηρώντας τα στατιστικά του Σερίφ Τιράσπολ – Καραμπάγκ, φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι πρωταθλήτρια του Αζερμπαϊτζάν είχε το πάνω χέρι σε όλους τους τομείς χωρίς να σκοράρει αυτό το «μικρό» γκολ που θα τις επέτρεπε να παίξει άνετα στη Μολδαβία. Στην μπάλα δεν μπορεί να είσαι συνέχεια τυχερός όπως η Σερίφ στον επαναληπτικό με την Κούκεσι ή στον πρώτο αγώνα στο Μπακού. Κερδίζει η Καραμπάγκ και η ζωή συνεχίζεται.
* Στο ίδιο μήκος κύματος η επιλογή του «διπλού» της Σλάβια Πράγας με την κινεζική… απόχρωση. Το 1-0 του πρώτου ματς υποχρεώνει την ΜΠΑΤΕ να κυνηγήσει το γκολ, σε αντίθεση με τον αγώνα της Τσεχίας, στον οποίο επέλεξε στη σκληρή άμυνα. Τα κενά που αναμένεται να αφήσει στα μετόπισθεν η ΜΠΑΤΕ, μπορεί κάλλιστα να τα εκμεταλλευθεί η πρωταθλήτρια Τσεχίας.

ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4
ΤΡΙ.(20.00) 1314 ΣΕΡΙΦ Τ. – ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ 2 (2,30)
ΤΕΤ.(20.00) 1378 ΜΠΑΤΕ ΜΠ. – ΣΛΑΒΙΑ Π. 2 (2,20)
ΤΕΤ.(21.30) 1412 ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ – ΜΑΡΙΜΠΟΡ 2 (2,50)
ΤΕΤ.(21.45) 1414 ΑΓΙΑΞ – ΝΙΣ 2 (4,25)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.