Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πονηρός: Τρεις προτάσεις…

Πονηρός: Τρεις προτάσεις…

ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καλείται να… ξορκίσει το φάντασμα της ΓΚΑΜΠΑΛΑ. Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι στο πρώτο ματς και θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» την πρόκριση, παρότι αποδυναμώθηκαν αρκετά στην επίθεση, μετά την αποχώρηση του πρώτου σκόρερ Μάρκους Μπεργκ. Πλέον το «άγχος» έχει περάσει στο… στρατόπεδο της Γκαμπάλα. Οι Αζέροι θα πρέπει να σκοράρουν για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες και για να το πετύχουν ενδέχεται να αφήσουν κενούς χώρους στα μετόπισθεν, τους οποίους μπορεί να εκμεταλλευτούν οι «πράσινοι». Οπότε αξίζει να ποντάρουμε στο «διπλό» σε απόδοση 2,20 (κωδικός 1457, την Πέμπτη στις 20.00).

ΣΤΗ ΧΙΛΗ έχουμε δύο παιχνίδια για το Κύπελλο, θα ασχοληθούμε με το ΣΑΝΤΙΑΓΟ ΜΟΡΝΙΝΓΚ – Ο’ ΧΙΓΚΙΝΣ. Η γηπεδούχος, αν και ομάδα της Β’ κατηγορίας πήρε «άριστα» στο πρώτο παιχνίδι και επικράτησε στη Ρανγκάγουα με 3-1, κι έτσι απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση. Από εκείνη την ημέρα (22 Ιουλίου) στην Ο’ Χίγκινς έχει ανοίξει… κουβέντα για το αν πρέπει να συνεχίσει στον πάγκο ο τεχνικός Αράν, ο οποίος από το βράδυ της περασμένης Κυριακής βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού η ομάδα του ηττήθηκε εκ νέου, αυτή τη φορά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Τεμούκο. Υπό αυτές τις συνθήκες είναι… υπερβολικά υψηλή η απόδοση του «άσου», στο 3,50 και πιστεύουμε ότι αξίζει να πάρουμε το ρίσκο (κωδικός 1902, την Τετάρτη στις 22.30).

Η ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ που υποδέχεται την ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ σε ουδέτερο είναι… μνημείο αστάθειας. Από το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό. Το ματς με τη «Ραπόζα» θα γίνει ξημερώματα Παρασκευής και πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο είχε μια ημέρα λιγότερη για ξεκούραση, αφού έπαιζε τη Δευτέρα (πάλι εντός με την Ατλέτικο Παραναένσε). Η Κρουζέιρο, μέχρι στιγμής αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο στα εκτός έδρας παιχνίδια, σε 9 «εξόδους» έχασε 5 φορές, αλλά στα περισσότερα από αυτά τα ματς άξιζε καλύτερης τύχης. Θεωρούμε ότι η ομάδα του Μενέσες υποτιμάται στις αποδόσεις και γι’ αυτό «παίζουμε» το «διπλό» με απόδοση 3,05 (κωδικός 1484, ξημερώματα Παρασκευής στις 02.00).

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.