Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Σταύρος Κολίλας: Από τον Καναδά με αγάπη

Σταύρος Κολίλας: Από τον Καναδά με αγάπη

ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ λένε ότι θέλουν να «χτυπήσουν σαν χταπόδι» τη μάστιγα των «στημένων» ματς. Βέβαια, το πως μπορεί να γίνει αυτό, δεν μας έχει εξηγήσει άνθρωπος. Κι έρχεται ο Καναδός Ντίκλαν Χιλ, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως «Ερευνητικός Δημοσιογράφος και Ακαδημαϊκός», να μας δώσει τη λύση. Σύμφωνα, λοιπόν με τα λεγόμενα του ανθρώπου από τη χώρα του σφενδάμου που χαίρει της απόλυτης εκτίμησης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, τα πιο επίφοβα ματς για «στήσιμο» είναι αυτά που αφορούν: Στα πλέι οφ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων (καλή ώρα!), στην 6η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα, στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ και σε οποιοδήποτε ματς του ιταλικού πρωταθλήματος μετά τον Απρίλη, στο οποίο εμπλέκεται μία ομάδα με κίνητρο και μία «αδιάφορη». Κάτι μας είπε!
ΛΕΣ ΚΑΙ οι εταιρίες δεν γνωρίζουν τα παραπάνω και δεν διαμορφώνουν τις αποδόσεις τους ανάλογα. Οι ισοπαλίες σε επίπεδο Εθνικών ομάδων πολλές φορές πέφτουν στο 1,50 και τις νίκες ιταλικών ομάδων που θα έπρεπε να έχουν απόδοση +6,00, της βρίσκει κάποιος στο 1,90!
ΜΕ ΑΥΤΗ τη λογική, ο Χιλ μας είπε ότι το Σέλτικ – Αστάνα 5-0 ενδέχεται να είναι «στημένο», επειδή υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Το τελευταίο, η ομάδα από το Καζακστάν δεν είχε κάτι να χάσει, αφού θα συνεχίσει στους ομίλους του Γιουρόπα, οπότε γιατί να μην καρπωθεί κάτι περισσότερο και δη «κάτω από το τραπέζι».
ΑΝΟΗΣΙΕΣ, θα πούμε εμείς. Αν οι ομάδες θέλουν να βγάλουν χρήματα από το στοίχημα, μπορούν να το κάνουν! Με πονταρίσματα σε κόρνερ, σε ανατροπές (ημίχρονο – τελικό) και με την επιλογή για ένα φαβορί «να νικήσει, αφού βρεθεί πίσω στο σκορ». Μόνο στην τελευταία κατηγορία να σταθούμε, ο ΠΑΟΚ «έστησε» το ματς με την Εστερσουντ, ο Ολυμπιακός με τη Ριέκα και η Μπιλμπάο με τον Παναθηναϊκό!

Καληνύχτα μας…

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

ΤΡΙ. (21.45) 691 ΜΚ ΝΤΟΝΣ – ΣΟΥΟΝΣΙ 1 (3,50)
ΤΡΙ. (22.00) 699 ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ 2 (3,00)
ΤΕΤ. (21.45) 758 ΤΣΣΚΑ Μ. – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠ. 2 (4,15)
ΠΕΜ. (20.00) 793 ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ – ΜΠΑΤΕ ΜΠ. 2 (3,00)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.