Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ παίζει σε τρία ταμπλό

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ παίζει σε τρία ταμπλό

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέχει ένα παιχνίδι από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό με τη ΡΙΕΚΑ στην Κροατία. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 2-1 στο πρώτο ματς, όπου «σπατάλησαν» ευκαιρίες και ήταν επιρρεπείς στο αμυντικό λάθος. Στοιχεία που διακρίνουν μέχρι στιγμής την ομάδα του Χάσι, τόσο στα τρία ματς που έδωσε στην Ευρώπη όσο και στο παιχνίδι του Σαββάτου, όταν στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας επικράτησε 4-1 της Λάρισας. Στον αντίποδα οι Κροάτες επίσης «χωλαίνουν» αμυντικά, όμως στις αντεπιθέσεις είναι «φωτιά». Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το γκολ, περιμένουμε και πάλι ματς με αρκετές φάσεις, οπότε οδηγούμαστε στο Over του 2,00 (στον κωδικό 678, την Τρίτη στις 21.45).

ΤΟ ΣΟΥΝΤΑΜΕΡΙΚΑΝΑ βρίσκει… ανέτοιμες τις ομάδες της Αργεντινής, καθώς το πρωτάθλημα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Πάντως, αυτή η παράμετρος δεν ισχύει για το παιχνίδι ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ (φωτογραφία), καθώς πρόκειται για «εμφύλιο», οπότε αμφότερες ξεκινούν από την ίδια… βάση όσον αφορά στον αγωνιστικό ρυθμό. Η γηπεδούχος, όμως, βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Αλλαξε πολλά στο ρόστερ της, η περσινή της επιτυχία δεν πέρασε απαρατήρητη από «πλούσιους» συλλόγους και «είδε» αρκετά βασικά στελέχη να αποχωρούν. Από την άλλη η Ιντεπεντιέντε, αν εξαιρέσουμε την αποχώρηση του Ριγκόνι (μ.-ε. 30/11, πέρσι) δεν είχε άλλες απώλειες, ενώ έκανε «έξυπνες» κινήσεις στις μεταγραφές. Θεωρούμε ότι αξίζει το «διπλό» σε απόδοση 2,85 (στον κωδικό 704, ξημερώματα Τετάρτης στις 03.45).

ΣΤΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ Αγγλίας, η ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ (Α’) φιλοξενεί την ΜΠΕΡΝΛΙ (Πρέμιερ). Η αναμέτρηση κρύβει ιδιαιτερότητες, καθώς πρόκειται για ντέρμπι στο Ανατολικό Λάνκασιρ, με έντονη αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών. Η Μπλάκμπερν προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Μπράντφορντ. Η Μπέρνλι δεν έδωσε συνέχεια στη σπουδαία νίκη επί της Τσέλσι, χάνοντας 1-0 εντός έδρας από τη Γουέστ Μπρομ. Παρά τη διαφορά των κατηγοριών, η Μπλάκμπερν έχει καλό υλικό και το να αποκλείσει τη «μισητή γειτόνισσα» αποτελεί…παράσημο για τους παίκτες και τον προπονητή Τόνι Μόμπρεϊ. Αν μάλιστα στην Μπέρνλι γίνει ροτέισον, καθώς ακολουθεί δύσκολο ματς στο Λονδίνο με την Τότεναμ, οι πιθανότητες των γηπεδούχων αυξάνονται. Επιλέγουμε τον «άσο» με απόδοση 2,80 (κωδικός 763, την Τετάρτη, στις 21.45).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.