Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Σταύρος Κολίλας: Με τις «λάθος αποδόσεις»…

Σταύρος Κολίλας: Με τις «λάθος αποδόσεις»…

Καλώς τα… παιδιά! Καλώς τα…

Το έχουμε γράψει πολλές φορές: Σοβαρό παιχνίδι με εθνικές ομάδες δεν μπορεί να γίνει. Καλύτερα να «πουλάς τρέλα» (στοιχηματικά), παρά να περιμένεις να «βγάλεις» μεροκάματο από παιχνίδια των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων. Ο λόγος είναι απλός και… ποδοσφαιρικός: Μπροστά μας δεν έχουμε ομάδες. Δεν υφίσταται «χημεία» (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων που επιβεβαιώνουν τον κανόνα) και φόρμα.

Το τι έκανε, στο τελευταίο της επίσημο παιχνίδι μια εθνική ομάδα δεν μπορεί να αποτελέσει… οδηγό για το στοίχημα μας. Οσοι επιλέξουν, λοιπόν, να «ασχοληθούν» στοιχηματικά με τα προκριματικά, είναι προτιμότερο να «κυνηγήσουν»… φαντάσματα σε δελτίο με ζητούμενα. Να «πιάσουν» τις λεγόμενες «λάθος αποδόσεις», όπως στο ματς Γαλλία – Ολλανδία, με το «4,75» στο «διπλό» προκαλεί.
*Στη Λατινική Αμερική έχει… βουίξει ο τόπος ότι η Βολιβία θα δικαιωθεί και θα της επιστραφούν οι 4 βαθμοί που έχασε (από «μηδενισμούς»), λόγω αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή. Οι λάτρεις των σεναρίων, που κατοικούν στη… Βραζιλία, υποστηρίζουν ότι η FIFA πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση για να μειώσει τις πιθανότητες αποκλεισμού της Αργεντινής. «Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς… Μέσι, δεν γίνεται», γράφουν οι Βραζιλιάνοι, που θεωρούν ότι θα δικαιωθεί η Βολιβία, για να ευνοηθεί βαθμολογικά η… Αργεντινή. Μάλιστα, σύμφωνα με χθεσινά ρεπορτάζ, η απόφαση για την τύχη της Βολιβίας θα ανακοινωθεί πριν από τα παιχνίδια της Πέμπτης. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, πάντως, δύσκολα θα μείνει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου η «αλμπισελέστε». Εστω και με… καθυστέρηση πήρε «κανονικό» προπονητή, τον Χόρχε Σαμπάολι, ενώ έγινε και το αυτονόητο, κλήθηκε ο φορμαρισμένος Ικάρντι. Στόχος για την Αργεντινή; Οι τέσσερις βαθμοί στα ματς με Ουρουγουάη (εκτός) και Βενεζουέλα (εντός) για να παραμείνει στη διεκδίκηση του στόχου, ακόμη κι αν δεν δικαιωθεί η Βολιβία.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

ΤΡΙ. (21.45) 1330 ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ 1 (3,95)
ΤΡΙ. (21.45) 1336 ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΟΞΦΟΡΝΤ 1 (2,95)
ΠΕΜ. (21.45) 1405 ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 1 (ΗΜΙΧΡ. 6,00)
ΠΕΜ. (21.45) 1402 ΓΑΛΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ 2 (4,75)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.