Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σε Σκωτία και Νότια Αμερική

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σε Σκωτία και Νότια Αμερική

 

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ γύρος του «Τσάλεντζ Καπ» της Σκωτίας ανοίγει την Τρίτη με τον αγώνα μεταξύ της ΕΪΡ και της ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ. Η Εϊρ υποβιβάστηκε από την Τσάμπιονσιπ στην Α’ και θεωρείται ως πρώτο φαβορί για την άμεση επιστροφή στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πέρσι πρωταγωνιστικό ρόλο στη Β’ Σκωτίας, φιλοδοξούν να διεκδικήσουν και φέτος την άνοδο, εξασφαλίζοντας μία θέση στην πρώτη «τετράδα» του πρωταθλήματος. Κοινό στοιχείο των ομάδων η ποιότητα στην επίθεση, περιμένουμε παιχνίδι με ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε στο «Οver 3,5», το

οποίο έχει απόδοση 2,35 (στον κωδικό 1340, την Τρίτη στις 21.45).

ΣΤΗ ΧΙΛΗ, από το βράδυ της Κυριακής τα ΜΜΕ περνούν… πριονοκορδέλα αρκετούς ποδοσφαιριστές ΤΣΙΛΕ. Ονόματα βασικών στελεχών της ενδεκάδας κάνουν… παρέλαση σε εφημερίδες και «φωτογραφίζονται» ως «βασικοί υπεύθυνοι» για τη «βαριά» ήττα (με 4-1) στο ντέρμπι με την Κόλο Κόλο. Ο τεχνικός Γκιγιέρμο Ογιος (φωτογραφία) – γνωστός μας από τη θητεία του, μεταξύ άλλων και στον Αρη – βγήκε μπροστά και «κάλυψε» τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο τα λόγια τους δεν έφεραν ηρεμία. τα αποδυτήρια είναι «άνω – κάτω», ως είθισται σε ομάδες της Λατινικής Αμερικής έπειτα από ήττα στο ματς της χρονιάς. Η Τσίλε καλείται να μαζέψει τα… κομμάτια της στο ματς Κυπέλλου με την ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ. Δύσκολο ματς. Η γηπεδούχος «ζει και αναπνέει» για τα παιχνίδια με τις «μεγάλες». Μάλιστα στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας, η Τσίλε κέρδισε μόλις ένα (το τελευταίο), δύο έληξαν ισόπαλα και σε δύο επικράτησε η Αουνταξ. Στην «εξίσωση» βάζουμε και τις απουσίες των φιλοξενούμενων είναι διεθνείς οι βασικοί Ερέρα (τερματοφύλακας), Μπεσεχούρ (μπακ) και Γκονσάλο Χάρα (μπακ). Ο «άσος» έχει απόδοση 3,30 (κωδικός 1376, ξημερώματα Πέμπτης, 00.00).

ΜΕΝΟΥΜΕ στο Κύπελλο Χιλής. Η Ο’ ΧΙΓΚΙΝΣ άλλαξε πρόσφατα προπονητή, αλλά δεν έχει «δει άσπρη μέρα», έχουν γίνει πολλά λάθη από τον προκάτοχο του «Γκάμπι» Μιλίτο. Η ΣΑΝΤΙΑΓΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ «μετράει» μόνο ισοπαλίες (5!) στο πρωτάθλημα, αλλά παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θεωρούμε ότι έχει τύχη να πάρει αποτέλεσμα στη Ρανκάγουα, «παίζουμε» το «Χ» με απόδοση 3,00 ή το «διπλό» με απόδοση 3,05 (κωδικός 1409, την Πέμπτη στις 22.30).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.