Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΠΟΝΗΡΟΣ: “Βομβιστές” στη Νότια Αμερική

ΠΟΝΗΡΟΣ: “Βομβιστές” στη Νότια Αμερική

ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ χρονική στιγμή στη Λατινική Αμερική «σκάνε» οι περισσότερες (στοιχηματικές) «βόμβες». Πιο πρόσφατη… έκρηξη το «διπλό» της Ιμπέρια στην έδρα της Κόλο Κόλο για το Κύπελλο Χιλής, με απόδοση που ξεπέρασε το 11,00! Για την ίδια διοργάνωση η ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ υποδέχεται την ΣΑΝ ΜΑΡΚΟΣ ΑΡΙΚΑ. Στο πρώτο ματς οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-0 και ουσιαστικά «καθάρισαν» την πρόκριση για τα προημιτελικά. Αναμένεται να κάνουν ροτέισον αφού το σαββατοκύριακο επαναρχίζει το πρωτάθλημα… Η Αρίκα αδικείται από τις αποδόσεις, ενώ για το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι υπάρχει έντονη αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες, που εδρεύουν στον βορρά της Χιλής. Ρισκάρουμε στο «διπλό» με απόδοση 4,10 (κωδικός 1935, ξημερώματα Πέμπτης στις 01.45).

ΠΡΙΝ ΑΠΟ τρία – τέσσερα χρόνια ουδείς τολμούσε να ποντάρει στο Under για παιχνίδι της Χιλής. Τα γκολ… έπεφταν βροχή. Με το πέρασμα του χρόνου αυτό έχει αλλάξει, τα Over δεν εμφανίζονται με την ίδια συχνότητα. Δεν θα μας προκαλέσει εντύπωση αν δεν ανοίξει το ματς ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ – ΚΑΤΟΛΙΚΑ, το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-1 και τώρα θα «πέσουν… κορμιά» για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Σημειώνουμε δε, ότι η φιλοξενούμενη (που φέτος βγάζει πολλά προβλήματα στο σκοράρισμα, έχει σημαντικές απουσίες), ενώ η γηπεδούχος είναι ομάδα που παίζει «φουλ αμυντικά» όταν αντιμετωπίζει τις… λεγόμενες «μεγάλες» της χώρας. Με τόλμη, λοιπόν, «πάμε» στο Under που έχει απόδοση 2,02 (κωδικός 1936, ξημερώματα Πέμπτης στις 02.00).

ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ που χαρακτηρίζει την ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ είναι η αστάθεια, κάτι που τον τελευταίο καιρό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις απουσίες. Ωστόσο, η διακοπή του φινλανδικού πρωταθλήματος λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά. Αναμένεται να παρουσιαστεί βελτιωμένη, αφού βάσει ρόστερ δεν της αξίζει να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Δύσκολο το έργο με τη φορμαρισμένη και αήττητη για δέκα ματς, ΙΛΒΕΣ, όμως είναι ικανή για όλα, αυτή τη φορά θεωρούμε για το… καλύτερο. Ο «άσος» έχει απόδοση 2,20 (στον κωδικό 1952, την Πέμπτη στις 18.30).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.