Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ στη… Νότια Αμερική

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ στη… Νότια Αμερική

ΔΕΝ ήρθε η νίκη – βάλσαμο για την ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ. «Κατάφερε» να ηττηθεί την περασμένη Κυριακή και μάλιστα εντός έδρας από την κατώτερη ποιοτικά Αβάι. Η ομάδα του Βαντερλέι Λουσεμπούργκο έχει να πανηγυρίσει, σε επίσημο ματς, από τις 30 Ιουλίου! Εκτοτε «μετράει» 4 ήττες και 2 ισοπαλίες. Οπως συμβαίνει – πάντα – στη Βραζιλία ο πρώτος που βρίσκεται στο… στόχαστρο, κυρίως των ΜΜΕ, είναι ο προπονητής. Ωστόσο προς το παρόν η διοίκηση τον στηρίζει. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι αν συνεχιστεί ο κατήφορος, ο 65χρονος κόουτς θα παραμένει στο απυρόβλητο, ενώ πρέπει να βάλουμε στο… τραπέζι ότι ο Λουσεμπούργκο στις τελευταίες δηλώσεις του βάλλει κατά των ποδοσφαιριστών. Το επόμενο παιχνίδι της Σπορτ, που θεωρείται κομβικό, είναι πάλι εντός έδρας με την ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ.

Για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Μάλιστα γι’ αυτό το ματς υπάρχει σκέψη να προφυλαχθεί ο ηγετικός μέσος Ντιέγκο Σόουζα, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών, ενώ την Κυριακή υπέστη διάστρεμμα και δύσκολα θα αγωνιστεί ο Εβερτον Φελίπε (μ. 19/1). Ακόμη κι αν παίξει ο Ντιέγκο Σόουζα, τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι επηρεασμένος από τις αποδοκιμασίες των οπαδών προς το πρόσωπό του. Στην Πόντε Πρέτα, το εκτός έδρας 2-2 με τη Σάο Πάολο προσέφερε… οξυγόνο στον τεχνικό Κλέινα, κυρίως επειδή η ομάδα «έβγαλε» αντίδραση. Στο 57′ έχανε με 2-0 και κατάφερε να ισοφαρίσει (2-2 στο 75′), εκμεταλλευόμενη ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Παίζουμε το «διπλό» με απόδοση 4,40. Καλή επιλογή και το «Χ» (3,30) για δελτίο με ζητούμενα (κωδικός 2344, ξημερώματα Πέμπτης στις 01.15).

ΜΕΝΟΥΜΕ στην ίδια διοργάνωση και «πάμε» στο ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ. Δεν υπάρχει… λογική στις αποδόσεις, μόνο αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για «ντέρμπι μίσους», από τη μία έχουμε ομάδα της Βραζιλίας και από την άλλη ομάδα της Αργεντινής. Στην «εξίσωση» και η… κοιλιά που κάνει η γηπεδούχος, η οποία, ηττήθηκε στο κυριακάτικο clasico από τη Σάντος (2-0, εκτός), ενώ στα δύο πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια, έχασε από τη Βιτόρια Μπαΐα (1-0) και την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (1-0). Η Ρασίνγκ έχει πιο λίγα επίσημα παιχνίδια στα… πόδια της, αλλά διαθέτει ποιότητα και πάνω απ’ όλα «εμπειρία» Το «Χ2» της «διπλής ευκαιρίας» έχει απόδοση 2,10 (κωδικός 2351, ξημερώματα Πέμπτης στις 03.45).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.