Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο 18χρονος που τα έβαλε με το Νεϊμάρ

Ο 18χρονος που τα έβαλε με το Νεϊμάρ

Λέγεται Αντονι Ράλστον και για… λάθος λόγο έγινε πρωταγωνιστής στον αγώνα της Σέλτικ με την Παρί. Είχε αναλάβει το μαρκάρισμα του Νεϊμάρ που… κεντούσε στο γήπεδο και βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη των Γάλλων με 5-0 με το πρώτο γκολ που πέτυχε, αλλά και τη γενικότερη απόδοσή του.

Στη διάρκεια του, ο 18χρονος Σκωτσέζος, στον μόλις δεύτερο ευρωπαϊκό του αγώνα αφού εξάντλησε όλη τη τέχνη του επιστράτευσε τη σκληρότητα για να σταματήσει τον «μίστερ 222 εκ. ευρώ» της Παρί. Του έκανε δύο σκληρά φάουλ, είδε μια κίτρινη στο 53′ για επικίνδυνο παίξιμο και τον ειρωνεύτηκε για το θεαματικό του πέσιμο σε ένα μαρκάρισμα.

Παρ’ όλα αυτά με το τέλος του ματς έσπευσε να του δώσει το χέρι και να του ζητήσει να αλλάξουν φανέλες. Ο Νεϊμάρ αρνήθηκε και λίγο έλειψε να γίνει επεισόδιο.

Ομως τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Σκωτσέζος που αγωνίζεται με τον αριθμό «56» στη πλάτη φαίνεται ότι έχει κι ανάλογο θράσος αφού στις δηλώσεις του υποστήριξε:

«Δεν θέλω να σταθώ στο γεγονός… Δεν με νοιάζει τι έγινε… Ολοι δεν μπορεί να είμαστε ίδιοι. Κάποιοι είναι διαφορετικοί κι έχω μάθει να το σέβομαι. Δεν θα χάσω και τον ύπνο μου που δεν αλλάξαμε φανέλες

Οσο γα το εάν έκανε ειδική προετοιμασία για να αντιμετωπίσει τον καλύτερα αμοιβόμενο ποδοσφαιριστή στον κόσμο απάντησε:

«Οτι θα έκανα για οποιοδήποτε αντίπαλο, το έκανα και στην περίπτωσή του. Δεν πρόκειται να τον ανεβάσω σε κανένα βάθρο..

Ο Νεϊμάρ επιφυλάχτηκε να απαντήσει στη ρεβάνς. Στον αγώνα με τη Σέλτικ στο Παρίσι.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.