Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ προτείνει…

Ο ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ προτείνει…

Το σημερινό κουπόνι πλαισιώνεται κυρίως με παιχνίδια από τις «μικρές» κατηγορίες Γαλλίας, Ολλανδίας και Γερμανίας. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Αννόβερο – Αμβούργο και Μπόρνμουθ – Μπράιτον σε Μπουντεσλίγκα και Πρέμιερ Λιγκ, αντίστοιχα.

 

Η Οντένσε συμπλήρωσε 5 αγωνιστικές δίχως νίκη στην Α’ Δανίας. Ταυτόχρονα ταξίδεψε στην έδρα της Σίλκεμποργκ χωρίς τον πολύτιμο μέσο Οζοκούχου.

 

Με ελλείψεις η Μπραουνσβάιγκ (φιλοξενείται από την Ουνιόν). Δεν υπολογίζονται ο στόπερ Μπράιτκροϊτς και οι χαφ Μπαντά, Τσουκ.

 

Χωρίς 4 βασικούς παίκτες το Αμβούργο κόντρα στο Αννόβερο. Τραυματίες είναι οι μέσοι Μίλερ, Χαντ, Κόστιτς και ο αμυντικός Φαν Ντρόνχελεν.

 

Σημαντικές επιστροφές «μετράει» η Γκοϊάς, ενόψει του εκτός έδρας ματς με τη Σάντα Κρουζ. Εξέτισε ο αμυντικός Αλεξ Αλβες, ενώ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο επιθετικός Τιάγκο Λουίς.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

Από 4 διαδοχικές ήττες προέρχεται η νεοφώτιστη Κιουβεγί, στη Β’ Γαλλίας. Αντιμετωπίζει σε ουδέτερο την ποιοτικότερη Νανσί, λογική επιλογή το «διπλό». Αήττητη στην έδρα της η Ντόρντρεχτ στο πρωτάθλημα Β’ Ολλανδίας. Είναι αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι και υποδέχεται την Αλμίρε, η οποία αγνοεί τη νίκη στα 6 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια (επίδοση 0-3-3). Ράντερς και Λίνγκμπι προέρχονται από επιβλητικές νίκες (με 4-1 και 3-1 αντίστοιχα), έχουν στόχο να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, ποντάρουμε στο Over στο μεταξύ τους.

 

1226    ΚΙΟΥΒΕΓΙ – ΝΑΝΣΙ  2          (1,85)

1247    ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΑΛΜΙΡΕ    1          (2,95)

1667    ΡΑΝΤΕΡΣ – ΛΙΝΓΚΜΠΙ        OVER  (1,92)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.