Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τα τελευταία νέα από τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ

Τα τελευταία νέα από τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ

ΣαουθάμπτονΓια πρώτη φορά φέτος ενδέχεται να αγωνιστεί ο κεντρικός αμυντικός Φαν Ντάικ. Ο παίκτης είχε πολλές φορές ζητήσει να πάρει μεταγραφή, η Σαουθάμπτον δεν συναίνεσε και φαίνεται πως το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει πλέον γεφυρωθεί. Ελαβε άδεια και δεν υπολογίζεται ο Δανός μέσος Χόιμπεργκ (χωρίς συμμετοχή έως τώρα), καθώς έγινε πατέρας και μετέβη στην πατρίδα του.

Γουέστ Μπρομ: Το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ είναι ιστορικό για τον μέσο Γκάρεθ Μπάρι, καθώς θα φτάσει τις 632 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, ισοφαρίζοντας τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς.

Γουέστ Χαμ: Δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο μέσος Νομπλ (3/0), ενώ το ίδιο ισχύει για τους μεσοεπιθετικούς Φερνάντες (3/0), Λαντσίνι (1/0).

ΛίβερπουλΕφτασε η ώρα να ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος βασικός ο μεσοεπιθετικός Κουτίνιο (πέρασε ως αλλαγή στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σεβίλλη), ώστε να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Μανέ (4/3).

Μπέρνλι: Σοκ από τον σοβαρότατο τραυματισμό του βασικού τερματοφύλακα Χίτον, ο οποίος θα χρειαστεί να λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον έως τον Ιανουάριο). Ο προπονητής Σον Ντάιτς σκέφτεται να προσφέρει μικρής διάρκειας συμβόλαιο στον έμπειρο γκολκίπερ Λίντεργκαρντ (ελεύθερος, πέρσι ήταν στην Πρέστον, προπονείται τις τελευταίες ημέρες με την Μπέρνλι), ώστε να έχει ακόμα μια λύση κάτω από τα δοκάρια.

Στόουκ: Χωρίς δύο σημαντικούς αμυντικούς, αφού ο αρχηγός Σόουκρος (3/0) πολύ δύσκολα θα προλάβει, ενώ νοκ άουτ έχει τεθεί και ο Κάμερον (4/0).

Χάντερσφιλντ: Λογικά προλαβαίνει ο επιθετικός Μουνιέ (4/2), που έφυγε με ενοχλήσεις από το ματς με τη Γουέστ Χαμ, ενώ για πρώτη φορά φέτος είναι πιθανό να αγωνιστούν ο αμυντικός Κρέινι και ο μέσος Χογκ. Νοκ άουτ τέθηκε ο μέσος Πάλμερ (3/0) και μάλιστα οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα λείψει για αρκετούς μήνες. 

Λέστερ: Ο βασικός αριστερός μπακ Φουχς (4/0) αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μάτι και ίσως απουσιάσει, ενώ αμφίβολος θεωρείται και ο μέσος Τζέιμς (4/0). Υπάρχουν όμως και καλά νέα, αφού για πρώτη φορά φέτος είναι σε θέση να αγωνιστούν ο αμυντικός Χουτ και ο μέσος Ιμπόρα (καλοκαιρινό απόκτημα).

Σουόνσι: Η παράδοση είναι εφιαλτική για τους Ουαλούς στην έδρα της Τότεναμ, με 17 ήττες και 2 ισοπαλίες σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος. Μάλιστα, η τελευταία φορά που απέφυγαν την ήττα ήταν το… 1930!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.