Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Γιατί «πέφτει» ο «άσος» της Σαν Μαρτίν…

Γιατί «πέφτει» ο «άσος» της Σαν Μαρτίν…

Πλήγμα για το ηθικό των παικτών της Ρίβερ Πλέιτ αποτελεί η… βαριά ήττα (3-0) από τη Χόρχε Βίλστερμαν στον πρώτο προημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Οι «εκατομμυριούχοι» επηρεάστηκαν από το υψόμετρο, ενώ έκαναν – όπως συνηθίζουν επί εποχής Γκαγιάρδο – και πολλά αμυντικά λάθη. «Εχουμε φανέλα, θα κάνουμε την ανατροπή και θα… γράψουμε ιστορία», είπε ο ηγετικός μέσος Πόνσιο, κατά την επιστροφή της αποστολής της Ρίβερ από τη Βολιβία.

Την ερχόμενη Κυριακή η Ρίβερ παίζει στην έδρα της Σαν Μαρτίν (3η αγωνιστική του πρωταθλήματος) και αμέσως μετά θα υποδεχθεί τη Χόρχε Βίλστερμαν.

Ετσι, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αργεντινή, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Γκαγιάρδο θα ξεκουράσει όλους τους βασικούς…

Ο τεχνικός της Ρίβερ σκεφτόταν να κάνει ροτέισον ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο πρώτο ματς με τη Βίλστερμαν, κάτι που αναφέραμε στην έντυπη έκδοσης της εφημερίδας «Ποντάρισμα», που κυκλοφόρησε την Παρασκευή μαζί με τη «Δημοκρατία» και την «Espresso»…

Το βράδυ της Παρασκευής ο μέσος όρος αποδόσεων για το παιχνίδι ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ ήταν: 3,10 – 3,09 – 2,28. Ο «άσος» παρουσιάζει πτωτική πορεία σε όλες τις εταιρίες, για προφανείς λόγους.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.