Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΠΟΝΗΡΟΣ σε Κύπελλο Ολλανδίας, Α’ Ιταλίας και Κόπα Λιμπερταδόρες

ΠΟΝΗΡΟΣ σε Κύπελλο Ολλανδίας, Α’ Ιταλίας και Κόπα Λιμπερταδόρες

ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ολλανδίας η ΒΑΛΒΑΪΚ «ψάχνει» την πρώτη της φετινή νίκη. Αδικείται στο πρόσφατο 0-1 από τη ΦΚ Αϊντχόφεν, είχε χαμένο πέναλτι κι αρκετές ευκαιρίες. Ανταποκρίθηκε σχετικά καλά όταν χρειάζεται να δίνει χώρο στον αντίπαλο. Απέσπασε 0-0 υποδεχόμενη την ποιοτικότερη Ντε Γκράαφσαπ και 1-1 στην έδρα του πρωτοπόρου Γιονγκ Αγιαξ. Η ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ. αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία και βασικός της στόχος είναι η παραμονή. Κρίσιμο ματς για την επίτευξή του είναι αυτό του Σαββάτου στην έδρα της Ντεν Χάαγκ, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει ροτέισον στο ματς Κυπέλλου. Δεν κέρδισε στις δύο πιο πρόσφατες επισκέψεις στο Βάλβαϊκ, μπορεί να συνεχίσει το αρνητικό σερί. Στο 3,70 ο «άσος» (στον κωδικό 1714, την Τρίτη στις 19.30).

ΣΤΗΝ ΕΜΒΟΛΙΜΗ αγωνιστική της Α’ Ιταλίας ξεχωρίζει το ΛΑΤΣΙΟ – ΝΑΠΟΛΙ. Οι γηπεδούχοι… κέρασαν «τριάρες» και «τεσσάρες» τις Γιούβε, Μίλαν, Φιτέσε, Τζένοα, όλα καλά από τη μέση και μπροστά. Στα μετόπισθεν, όμως, υπάρχει θέμα, μόνο τη Σπαλ κράτησαν στο «μηδέν». Τώρα υποδέχονται τους «παρτενοπέι», οι οποίοι την Κυριακή συμπλήρωσαν εννέα νίκες στο πρωτάθλημα, επίδοση που αποτελεί ομαδικό ρεκόρ. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι βρίσκεται στα καλύτερά της και στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στο «Ολίμπικο» πανηγύρισε ισάριθμες νίκες. Η αμυντική γραμμή των «λατσιάλι» δεν τα κατάφερε με παίκτες συγκεκριμένης δυναμικής, δεν βλέπουμε το πως θα αντέξει στην πίεση των Μέρτενς, Μίλικ, Καγεχόν, Χάμσικ και Ινσίνιε. Παίζουμε το «διπλό» του 2,05 (κωδικός 1911, την Τετάρτη στις 21.30).

Η ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ… καλείται να κάνει «υπέρβαση» για να περάσει στα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες, αφού στο πρώτο ματς… κατάφερε να χάσει από τους Βολιβιανούς της ΧΟΡΧΕ ΒΙΛΣΤΕΡΜΑΝ με 3-0. Στη ρεβάνς, οι «εκατομμυριούχοι» δεν έχουν άλλη επιλογή από το να βγουν στο γήπεδο για να πετύχουν «γρήγορο γκολ», με ότι αυτό συνεπάγεται για τα «κενά» που θα αφήσουν στην άμυνα, η οποία από πέρσι «βγάζει» πολλά προβλήματα, κυρίως στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων. Το ματς αναμένεται «ροντέο» και θεωρούμε ότι αξίζει να ρισκάρουμε ποντάροντας στο Over 3,5 με απόδοση 2,30 (κωδικός 1983, ξημερώματα Παρασκευής στις 01.15).

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.