Είστε εδώ : Αρχική > Θέμα > Για αυτόν τον πιτσιρικά νίκησε η Μπέτις την Ρεάλ (video)

Για αυτόν τον πιτσιρικά νίκησε η Μπέτις την Ρεάλ (video)

Το αποτέλεσμα ήταν «σοκ» για τη «Βασίλισσα». Η Ρεάλ Μπέτις τη νίκησε (1-0) μέσα στο σπίτι της παρ’όλο που είχε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύνθεσή της μετά από την ποινή των 5 αγωνιστικών.
Η ήττα έφερε προβληματιστμό στους Μαδριλένους που βρίσκονται πλέον 7 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.
Η Μπέτις όμως είχε κάθε λόγο να… εκδικηθεί την Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι μόνο τα βαριά σκορ που συνήθως την φιλοδωρεί είτε στα εντός, είτε στα εκτός έδρας. Είναι και κάτι άλλο σοβαρότερο.


Το καλοκαίρι της έκλεψε, κυριολεκτικά, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια των ακαδημιών της. Πρόκειται για τον 13χρονο Δαβίδ Πεκελίν, σέντερ φορ που είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του. Η Ρεάλ προσέφερε στην Μπέτις 15.000 ευρώ για να τον αποκτήσει και φυσικά η πρόταση απορρίφθηκε.
Τότε οι Καστιγιάνοι έβαλαν σε εφαρμογή άλλο σχέδιο. Επεισαν τον πατέρα του παίκτη να αλλάξει τόπο διαμονής. Από την Σεβίλλη να εγκατασταθεί στη Μαδρίτη. Με τον τρόπο αυτό μπορούσαν να δικαιολογήσουν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Ετσι κι έγινε.
Ο πιτσιρικάς από τον περασμένο Αύγουστο αποτελεί μέλος των Ακαδημιών της Ρεάλ.
Ενας άλλος ταλαντούχος παίκτης της Μπέτις, ο 16χρονος Ρομπέρτο, την τελευταία στιγμή πείστηκε από τον αντιπρόεδρο της ομάδας, τον Λορέντσο Σέρα Φερέρ, τον παλιό προπονητή της ΑΕΚ, να μείνει στον σύλλογο και να μην πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Δείτε τον πιτσιρικά που πήρε τη «Βασίλισσα» σε κάποιες στιγμές του με την Μπέτις

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.