Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ “κλείνει το μάτι” σε Γιουρόπα και Ν.Αμερική

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ “κλείνει το μάτι” σε Γιουρόπα και Ν.Αμερική

ΑΠΟ το «μενού» της εμβόλιμης αγωνιστικής της Β’ Βραζιλίας, θα επιλέξουμε να κάνουμε «παιχνίδι» στην αναμέτρηση Α ΜΠΕ ΣΕ – ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ. Η γηπεδούχος απογοητεύει, είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Σταθερά ουραγός, με μόλις μία νίκη σε δεκαεπτά αγωνιστικές, μόνο με «θαύμα» θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Χαρακτηριστικό πως δεν έχει σκοράρει στα επτά τελευταία. Η φιλοξενούμενη έχει υποστεί μόλις μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα, αλλά για να παραμείνει στο «κόλπο» της ανόδου, «πρέπει» να παίρνει τέτοιου είδους παιχνίδια. Περιμένουμε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της και να μας «χαρίσει» το «διπλό» του 2,30 (κωδικός 1116, ξημερώματα Τετάρτης στις 03.30).

Η ΑΣΤΑΝΑ έχει συνηθίσει να παίζει πάνω στον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου της. Και η καλύτερη απόδειξη είναι το αήττητο εντός έδρας σερί στην Ευρώπη, καθώς δεν έχει χάσει για δεκαπέντε αναμετρήσεις, μετρώντας οκτώ νίκες και επτά ισοπαλίες. Αυτή τη φορά στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ υποδέχεται τη ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ, η οποία μακριά από το κοινό της δεν τα καταφέρνει στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι αγνοεί τη νίκη για δεκαοκτώ παιχνίδια με οκτώ ισοπαλίες και δέκα ήττες. Παράλληλα οι Τσέχοι θα πρέπει να προσαρμοστούν στις… συνθήκες του συνθετικού χλοοτάπητα! Ο «άσος» έχει επίδοση 2,00 (στον κωδικό 1200, την Πέμπτη στις 18.00).

ΠΑΜΕ στην Αργεντινή, έχουμε δύο ματς για το Κύπελλο. Θα σταθούμε στο ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ (σ.σ. διεξάγεται σε ουδέτερο). Η Γοδόι στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια έχει δύο νίκες και μία ήττα. Προσοχή, όμως: Στις επιτυχίες της δεν… έπεισε. Μάλιστα το περασμένο Σάββατο, στο 1-0 (εντός) επί της Ιντεπεντιέντε κέρδισε με… ανύπαρκτο πέναλτι, ενώ κορυφαίος παίκτης της ήταν ο γκολκίπερ Μπουριάν. Η Μπάνφιλντ είναι σε καλύτερη κατάσταση. «Φυσάει» μέσο-επιθετικά, έκανε… πάρτι στην «καυτή» έδρα της Ροζάριο, «πέρασε» με το εμφατικό 4-0. Ποντάρουμε επάνω της και για έναν ακόμη λόγο. Εχει καλύτερο προπονητή (Χ. Φαλσιόνι), ο οποίος είναι «μετρ» στα νοκ άουτ παιχνίδια. Το «διπλό» έχει απόδοση 2,25 (κωδικός 1232, την Πέμπτη στις 23.00).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.