Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ προτείνει…

Ο ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ προτείνει…

Πλήρης δράση στη Σούπερ Λίγκα και στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς πολλές ομάδες προέρχονται από μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα.

Στην Ελλάδα, ο Τάκης Λεμονής κάνει ντεμπούτο (και στο πρωτάθλημα) στον πάγκο του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο. Με τον υπηρεσιακό Ηλία Φυντάνη η Λάρισα απέναντι στον ΠΑΟΚ, νέος τεχνικός ο Κροάτης Ζόραν Βούλιτς στον Απόλλωνα. Η νεοφώτιστη Λαμία θα παίξει για πρώτη φορά στην φυσική της έδρα, ενώ σε περίπτωση νίκης επί του Αστέρα Τρίπολης, θα υπάρξει γενναίο έξτρα πριμ στην ΑΕΚ. Σε οικονομικό αδιέξοδο ο Παναθηναϊκός, «απειλείται» με τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, ξεχωρίζει το ντέρμπι Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι. Οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν για αρκετό χρονικό διάστημα τον Μεντί, λόγω τραυματισμού. Επιστρέφει ο Μανέ στη Λίβερπουλ, «παίζει το κεφάλι» του ο Κροάτης τεχνικός Σλάβεν Μπίλιτς στη Γουέστ Χαμ.

 

«Παρελθόν» αποτελεί ο Ιταλό τεχνικός Κάρλο Αντσελότι στην Μπάγερν, η οποία δοκιμάζεται στο Βερολίνο απέναντι στη Χέρτα με τον υπηρεσιακό Βίλι Σανιόλ. Εκτός για τους «πρωτευουσιάνους» ο ηγέτης – αρχηγός Ιμπίσεβιτς, χάνει για έναν μήνα τον Μπίσακτσικ η Χοφενχάιμ.

 

Στο Καμπιονάτο, δεσπόζει το ντέρμπι Μίλαν – Ρόμα. Με θετική παράδοση η Γιουβέντους (10-2-0) στο Μπέργκαμο, σημαντικές απουσίες αντιμετωπίζει η Τζένοα. Μόλις 1 γκολ σε 6 αγωνιστικές έχουν πετύχει Μπενεβέντο και Βερόνα.

 

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με νέο προπονητή «κατεβαίνουν» Αλαβές (Τζιάνι Ντε Μπάσι) και Βιγιαρεάλ (Καγέχα). Στη Λας Πάλμας παραιτήθηκε ο τεχνικός Μάρκεθ και ανέλαβε ο Πέπε Μελ.

 

Τα στάνταρ

 

1395 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΑΝΟΒΕΡΟ 1 (1,65)

1681 ΤΟΡΙΝΟ – ΒΕΡΟΝΑ 1 (1,30)

1691 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ 1 (1,55)

 

Η Γκλάντμπαχ «μετρά» 2 νίκες σε 3 φετινά παιχνίδια εντός. Το Ανόβερο παραμένει αήττητο (3-3-0), όμως έχει κακή παράδοση στην συγκεκριμένη έδρα (5 σερί ήττες). Η Τορίνο γνώρισε την πρώτη ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τη Γιουβέντους, ωστόσο κόντρα στην απογοητευτική Βερόνα (0-2-4, 1-14 γκολ), έχει την ευκαιρία να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Η Εβερτον αρχίζει να βρίσκει ρυθμό, μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα, υποδεχόμενη την Μπέρνλι, η οποία χάνει δυναμική μακριά από το κοινό της.

 

Τα καλοπληρωμένα

 

1578 ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΦΕΪΡΕΝΣΕ 1 (1,90)

1610 ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΜΠΟΑ 1 (2,30)

1675 ΤΡΟΥΑ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 2 (2,35)

 

Η Μποαβίστα παρουσιάζεται βελτιωμένη στο τελευταίο χρονικό διάστημα, έχοντας υποστεί μόλις 1 ήττα στα 4 τελευταία. Η Φεϊρένσε προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες, δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα. «Τελικό» παραμονής δίνει η Ναούτικο στη Β’ Βραζιλίας, «άνετη» βαθμολογικά η Μπόα, περιμένουμε να «μιλήσει» το κίνητρο. Η Σεντ Ετιέν πορεύεται με μόλις 1 ήττα στο Σαμπιονά (4-2-1), μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα της νεοφώτιστης Τρουά, που έχει μόνο 1 νίκη στα 5 πρόσφατα παιχνίδια.

 

Φουλ του Χ

 

1562 ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 3,45

1677 ΚΙΕΒΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 3,05

1782 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΠΟΡΤΟ 3,00

 

Στο ντέρμπι Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ, πρωταρχικός στόχος των δύο ομάδων είναι να μην ηττηθούν. Θεωρούμε ότι πρώτο σημείο είναι η ισοπαλία. Ισορροπημένη δείχνει και η αναμέτρηση Κιέβο – Φιορεντίνα. Αλλωστε, η γηπεδούχος έχει καταγράψει 2 ισοπαλίες στα 3 τελευταία, ενώ οι «βιόλα» προέρχονται από την ισοπαλία με την Αταλάντα. Ρισκάρουμε στην «μοιρασιά» και στο ντέρμπι της Πορτογαλίας, μεταξύ της Σπόρτινγκ και της Πόρτο («μάχη» κορυφής, 2 πόντους μπροστά η Πόρτο).

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.