Είστε εδώ : Αρχική > Θέμα > Ο άνθρωπος που σταμάτησε Μέσι και Νειμάρ (video+pics)

Ο άνθρωπος που σταμάτησε Μέσι και Νειμάρ (video+pics)

Αν έπαιζε σε ευρωπαϊκή ομάδα θα ήταν διάσημος. Δυστυχώς για αυτόν γεννήθηκε στη Βολιβία και οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι είναι επιφυλακτικοί σε αγορές από τη χώρα αυτή. Πολύ περισσότερο όταν παίζεις τερματοφύλακας.

Κι όμως ο Κάρλος Λάμπε έχει στο σπίτι του δυο φανέλες των κορυφαίων ίσως του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Του Νεϊμάρ με το «10» της Βραζιλίας και του Μέσι με το «10» της Αργεντινής.

Δείχνοντάς της στους φίλους του σε μερικά χρόνια θα έχει να το λέει: «Εγώ τους σταμάτησα και τους δύο».

Στα 30 του χρόνια ο θηριώδης (ύψος 1μ92) τερματοφύλακας βγάζει το ψωμί του στη Χιλή στην Ουατσιπάτο. Εχει φτάσει τα 30 και φυσικά δεν είναι εύκολο να βρει μια ομάδα υψηλού επιπέδου χωρίς την απαραίτητη… προϊστορία.

«Ξεχαρμανιάζει» λοιπόν στην εθνική με την οποία όποτε μπορεί κάνει εκπληκτικά πράγματα. Στο 0-0 με την Βραζιλία στο Λα Παζ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Ο Νεϊμάρ είχε βαλθεί να οδηγήσει σε νίκη την ομάδα του. Γιατί ομάδα του Νεϊμάρ είναι πλέον η Βραζιλία. Δεν έχει και… Καβάνι να του πάει κόντρα. Μόνο που Λάμπε… έσβησε τα φώτα. Κράτησε το μηδέν κι είπε πολλές φορές «όχι» στον ακριβότερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Μετά το ματς ο Νεϊμάρ άλλαξε μαζί του φανέλα σε ένδειξη εκτίμησης για την απόδοσή του. Την ίδια ώρα δεκάδες Βολιβιανοί έμπαιναν στο γήπεδο όχι για φασαρίες, αλλά για ένα αναμνηστικό από τους Βραζιλιάνους σούπερ σταρ, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.

Οσο για τον Μέσι είχε βρει κι αυτός τον… μπελά του από τον Λάμπε τόσο στο Κόπα Αμέρικα όσο και στους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ. Δείτε το γιατί.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.