Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΠΟΝΗΡΟΣ: Βόλτα σε Αγγλία, Σκωτία και Αργεντινή

ΠΟΝΗΡΟΣ: Βόλτα σε Αγγλία, Σκωτία και Αργεντινή

Στην A’ ΑΓΓΛΙΑΣ, η ΟΞΦΟΡΝΤ υποδέχεται τη ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ. Η γηπεδούχος  εντυπωσίασε με το εκτός έδρας 4-1 επί της Πιτέρμπορο, διακόπτοντας το σερί τριών ηττών και υπενθυμίζοντας ότι είναι σύνολο με ποιότητα, ικανό να διεκδικήσει θέση στα πλέι οφ. Η Γουίμπλεντον έχει μείνει από νωρίς πίσω στη βαθμολογία και το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η επιθετική… αφλογιστία. Οι οπαδοί δεν είναι ευχαριστημένοι από τη μέχρι παρουσία της ομάδας και από την κριτική τους δεν… ξεφεύγει ο προπονητής Νιλ Ερντλι. Η Οξφορντ είναι το λογικό φαβορί της αναμέτρησης. Επιλέγουμε τον «άσο» με απόδοση 2,02 (κωδικός 738, το Σάββατο, στις 17.00).

 

Η ΦΟΛΚΕΡΚ πανηγύρισε την πρώτη νίκη στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, κερδίζοντας μάλιστα 1-0 σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή της Μόρτον. Το πιο σημαντικό ήταν ότι το τρίποντο δεν ήρθε τυχαία, αλλά συνδυάστηκε από καλή εμφάνιση. Απόρροια της παρουσίας στον πάγκο του 77χρονου τεχνικού διευθυντή Σμιθ, ο οποίος ανέλαβε προσωρινά την τεχνική ηγεσία έπειτα από το «διαζύγιο» με τον Χιούστον. Την Πέμπτη ανακοινώθηκε ότι νέος προπονητής θα είναι ο Χάρτλεϊ, αλλά δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, αφού θα συνεχίσει ο Σμιθ. Με ανάλογη εμφάνιση είναι φαβορί απέναντι στη φιλοξενούμενη ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ, η οποία απογοήτευσε την περασμένη εβδομάδα και στην εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Νταντί Γιουνάιτεντ, ενώ μετρά απουσίες. Ο «άσος» έχει απόδοση 2,15 (στον κωδικό 774, το Σάββατο στις 17/00).

 

Η ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ γκρινιάζει επειδή ορίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΝΤΕΦΕΝΣΑ. Και έχουν δίκιο να… φωνάζουν οι «εκατομμυριούχοι», αφού εν μέσω αγώνων των εθνικών ομάδων, θα στερηθούν σημαντικούς παίκτες. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο τεχνικός Γκαγιάρδο έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα τραυματισμών. Από τη Ρίβερ θα λείψουν πέντε παίκτες, οι: Κάσκο (α. 3/0), Μορέιρα (α. 3/0), Ενσο Πέρες (μ.-ε. 4/0), Νάτσο Φερνάντες (μ. 4/0) και «Πίτι» Μαρτίνες (μ.-ε. 4/2). Γίνεται αντιληπτό ότι το… 90λεπτο (ο αγώνας είναι νοκ άουτ) με την Ντεφένσα, αναμένεται πιο δύσκολο απ’ ότι δείχνουν οι αποδόσεις. Γι’ αυτό «παίζουμε» το «Χ2 της διπλής ευκαιρίας» με απόδοση 2,05 (κωδικός 844, ξημερώματα Κυριακής στη 01.00).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.