Είστε εδώ : Αρχική > Προβλέψεις > Το κουπόνι σήμερα…

Το κουπόνι σήμερα…

Στο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζουν οι αγώνες των εθνικών ομάδων για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το υπόλοιπο πρόγραμμα πλαισιώνεται κυρίως με παιχνίδια από Χιλή, Αργεντινή και Β’ Βραζιλίας.

Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες πρόκρισης της Τουρκίας, μετά την οδυνηρή ήττα (3-0) από την Ισλανδία. Σε σχέση με το ματς της Παρασκευής επιστρέφει στον πάγκο ο τεχνικός Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Ουκρανία και Κροατία «συγκρούονται» στο Κίεβο. Οποια ομάδα κερδίσει «σφραγίζει» τα μπαράζ (ίσως και την 1η θέση, αν η Ισλανδία δεν κερδίσει το Κόσοβο). Από αυτό το αποτέλεσμα θα κριθεί το μέλλον του τεχνικού Τσάσιτς, της Κροατίας.

«Κορμιά θα πέσουν» και στο Ουαλία – Ιρλανδία του 4ου ομίλου. Η Ουαλία βρίσκεται στη 2η θέση με 17 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη Σερβία (υποδέχεται την βαθμολογικά αδιάφορη Γεωργία) και η Ιρλανδία στην 3η με 16 πόντους.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Η Ουκρανία θέλει μόνο νίκη υποδεχόμενη την Κροατία, καθώς υστερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ποιοτικό ρόστερ, το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1,75. Τόσο η Ουαλία όσο και η Ιρλανδία χρειάζονται νίκη ώστε να εξαντλήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης (ή και συμμετοχής στα μπαράζ), ευελπιστώντας σε «στραβοπάτημα» της Σερβίας. Περιμένουμε ο αγώνας να έχει ρυθμό και αρκετά γκολ. Σε υψηλή απόδοση προσφέρεται το Over στο Φινλανδία – Τουρκία, ματς το οποίο είναι αδιάφορο βαθμολογικά.

943 ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ OVER 2,00
948 ΟΥΑΛΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ OVER 2,15
949 ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ G/G 1,75

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.