Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Το κουπόνι σήμερα…

Το κουπόνι σήμερα…

Το σημερινό κουπόνι πλαισιώνεται κυρίως με παιχνίδια των εθνικών ομάδων για την προκριματική φάση του Μουντιάλ. Στη «μάχη» ρίχνεται και η Ελλάδα, η οποία υποδέχεται το αδύναμο Γιβραλτάρ και με νίκη «σφραγίζει» τη 2η θέση του ομίλου, που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ.

Στην Ελβετία αρκεί η ισοπαλία κόντρα στην Πορτογαλία για να προκριθεί στο Μουντιάλ, σε διαφορετική περίπτωση θα τερματίσει δεύτερη και θα παίξει στα μπαράζ.

Στην Ελλάδα δεν υπολογίζονται οι Μανωλάς (στόπερ), Δώνης (εξτρέμ) και Σάμαρης (μέσος), ενώ στο όριο καρτών βρίσκεται ο επιθετικός Κώστας Μήτρογλου.

Τελευταία αγωνιστική και στον όμιλο των προκριματικών της Λατινικής Αμερικής. Η Αργεντινή με νίκη επί του βαθμολογικά αδιάφορου Ισημερινού θα τερματίσει τουλάχιστον 5η (μπαράζ με τη Νέα Ζηλανδία).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Η Πορτογαλία θέλει μόνο νίκη σε αντίθεση με την Ελβετία που παίζει για δύο αποτελέσματα, στη μάχη κορυφής του δευτέρου προκριματικού ομίλου Μουντιάλ. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες «πληρώνει» αρκετά καλά. Την ίδια επιλογή κρατάμε και για το Βέλγιο – Κύπρος, με τις δύο ομάδες να είναι βαθμολογικά αδιάφορες. Ισχυρή εντός η Νιούπορτ (Β’ Αγγλίας), «τρέχει» αήττητο σερί 10 εντός έδρας αναμετρήσεων (8 νίκες), στις 7 από τις οποίες κράτησε ανέπαφη την εστία της. Εχει τον πρώτο λόγο απέναντι στις ρεζέρβες της Σουόνσι.

1055 ΝΙΟΥΠΟΡΤ – ΣΟΥΟΝΣΙ (ΡΕΖ.) 1 (2,35)
1084 ΒΕΛΓΙΟ – ΚΥΠΡΟΣ G/G (2,15)
1092 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ G/G (1,85)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.